Her şeyi kopya mı?

Kendisini, pop müziğin en ‘orijinal’ ismi olarak lanse eden Lady Gaga’nın aslında her şeyi taklitmiş! Life&Style dergisi, Gaga’nın birebir ‘ilham aldığı’ ünlüleri sayfalarına taşıdı!
29 YIL ÖNCESİNDEN TAKLİT
Lady Gaga’nın ‘Brit Award’ töreninde giydiği beyaz ceket ve ceketin kesimi çok dikkat çekmişti. Bu ceketin biraz daha farklı bir modelini, 1981 yılında İtalyan pop şarkıcısı Valentino Liberace, albüm kapağı için giymişti.

SARI SAÇLARI BİLE KOPYA!
‘Grammy Ödül Töreni’ne katılan Lady Gaga’nın farklı tondaki sarı saçları çok konuşulmuştu! Ancak Gaga, bu saç tonunu, RuPaul’den kopyalamış! Ünlü oyuncu RuPaul (küçük fotoğraf), 1995 yılında bir galaya aynı renk saçlarla katılmıştı!



CHER’DEN ESİNLENMİŞ
Cher’in 1979 yılında giydiği kostümün (altta) bir benzerini Lady Gaga (yanda), geçen yıl New Jersey’deki konserinde giydi.

MADONNA’NIN AYNISI! 
Madonna’nın 1990 yılındaki ‘Blonde Ambition’ isimli turnesinde giydiği Jean Paul Gaultier tasarımı kostüm, tarihe geçmişti! Ancak Gaga, kıyafetin neredeyse birebir bir benzerini geçtiğimiz kasım ayında giydi!

GARİP ŞAPKA DA JONES’TAN
Şarkıcı Grace Jones’un 2004’te taktığı bu garip şapkanın bir benzerini, Lady Gaga geçtiğmiz yıl İngiltere’de taktı!

BİR YIL ARAYLA AYNI KOSTÜM
Lady Gaga’nın kopyaladığı isimler arasında çok genç isimler de var! Bunlardan biri Christina Aguilera! Christina Aguilera’nın 2003’te giydiği bu kostümünün bir benzerini Lady Gaga, geçen yıl giydi!

 

Haber

İlginizi Çekebilir