Angelina Jolie Melek mi şeytan mı?

Angelina Jolie’nin beş yıl boyunca korumalığını üstlenen Bill, In Touch dergisine konuştu: Angelina’nın kameralar önünde ve kapalı kapılar ardında iki farklı yüzü var!

Angelina Jolie, Brad Pitt’i Jennifer Aniston’ın elinden aldığından beri tüm dünyaya; çevresindekilerin isteklerine duyarlı, yardımsever, iyi kalpli ve anaç bir kadın olduğunu ispat etmeye çalışıyor. Ancak Jolie’nin medya danışmanlarının da desteğiyle yarattığı bu yalancı imaj, gerçeklerden çok ama çok uzak. In Touch dergisine konuşan Jolie’nin eski koruması, ünlü yıldızın kapalı kapılar ardında, tahammül edilemez, gaddar ve duyarsız bir kadın olduğunu söyledi.


ANGELINA’NIN İKİ YÜZÜ VAR

Beş yıl boyunca Jolie’nin yanında çalışan ve ismini Bill olarak açıklayan koruma görevlisi, “Angelina Jolie’nin bir halka gösterdiği, bir de çok yakınlarının bildiği iki farklı yüzü var. Emin olun hiç kimse o ikinci yüzü görmek istemez!” diye konuşuyor.

KAMERALAR ÖNÜNDE İYİ ANNE
Venedik’te
ikizleri Knox ve Vivienne ile gazetecilere poz veren Jolie, kameralar kendinden uzaklaşır uzaklaşmaz bebekleri hemen bakıcılarına bırakıyor! Koruma görevlisi, “Asla çocuklara zaman ayırmıyor. Brad ise her normal baba gibi çocuklarına olabildiğince zaman ayırmaya çalışıyordu” diyor.

BRAD PITT ÇÖKTÜ!
Angelina Jolie ile birlikte olmadan önce Hollywood’un en yakışıklı erkeklerinden biri olan Brad Pitt, yıllar süren ilişkinin ardından tamamen çöktü! Jolie’nin ünlü aktöre son derece kötü davrandığı da belirtiliyor.

‘EJDERHA’ İSMİNİ TAKTILAR!
Koruma görevlisi, Pax ve Maddox’un Angelina Jolie’den hiç hoşlanmadığını ve ünlü oyuncuya kendi aralarında ‘Ejderha’ ismini taktıklarını söyledi. Bill, “Çocuklar aralarında sık sık ejderhayı öldürme planları yapıyorları!” diye ekledi.

DÖVÜŞ KULÜBÜ:
Daha çekingen olan Pax ve saldırgan Maddox sık sık kavga ediyor. Bu kavgalara Angelina Jolie, kesinlikle müdahale etmiyor.

KIZ ARKADAŞIYLA HÂLÂ BERABER!
Angelına Jolie’nin büyük aşkı süpermodel Jenny Shimizu ile ilişkisi hâlâ sürüyor! Bill, “Onların 10 kez otel odasına birlikte girip yaklaşık üç saat sonra, otelden ayrıldıklarına şahit oldum! Sürekli haberleşiyorlar” diye konuşuyor.

Haber

İlginizi Çekebilir