Canlı yayında ihanet itirafı

ABD’li rock müzik  şarkıcısı, efsanevi müzisyen Kurt Cobain’in eski eşi ve çocuğunun annesi Courtney Love (45), kendisi gibi şarkıcı olan Gwen Stefani’nin (40) eşi Gavin Rossdale ile ilişki yaşadığını açıkladı.

“BAŞKALARI DA VAR”
Önceki gün Amerikan sohbet programı Howard Stern Show’a konuk olan  Love, İngiliz rock grubu Bush’un vokalistliğini yapan Rossdale ile 8 aylık ir birliktelik yaşadığını  ve Rossdale’in Stefani’yi aşka kadınlarla da aldattığını öne sürdü.

“KURT’E BENZİYOR”

Courtney Love, canlı yayında “Tam evlenilecek erkek” diyerek tanımladığı Rossdale’in   yatakta harika olduğunu da söyleyerek izleyicileri şaşırttı!  Rossdale’i bundan 16 sene önce hayatını kaybeden eşi Kurt Cobain’e benzeten şarkıcı, 8 ay süren ilişkilerinde cinsel olarak çok uyumlu olduklarını ve birbirlerine asla baskı yapmadıklarını ifade etti.

“HİÇ KONUŞMADIK..”
Love kendinden başka birkaç kadınla daha  birlikte olduğunu iddia ettiği Rossdale’in Stefani’yle evli olduğunu bildiğini ancak bu konu hakkında hiç konuşmadıklarını söyledi.  Stefani’yle 2002 yılında evlenen Rossdale’in bu evliliğinden, 4 yaşında Kingston ile 18 aylık Zuma adlarında 2 de oğlu var.

Haber

İlginizi Çekebilir