Tolga Sayer "yine sonunda" dedi

2002 yılında Mister No grubu ile çıkarmış olduğu  “AŞK” isimli albüm ile o dönemde büyük bir çıkış yakalayan Tolga Sayer  sekiz yıl aradan sonra müzik kariyerine “Yine Sonunda” isimli solo albümüyle devam ediyor. 

Bu zamana kadar müzik hayatına çeşitli  gruplar ve  projelerde yer alarak  devam eden Tolga Sayer bu dönem içerisinde yaptığı besteleri ve yazdığı sözleri “Yine Sonunda” isimli  solo albüme dökmeye karar verdi ve Mister No’dan grup arkadaşı Mert Alkaya (davul) ve Murat Kalkıcı(gitar)’nın da katkılarıyla hazırlıklara başlandı.

2009 ayının Ağustos ayında Cenk Han Alkaya’nın produktörlüğünü yaptığı albüm kaydı için stüdyoya giren Tolga Sayer içinde “Aşk “ şarkısının yeni versiyonunun da olduğu 10 parça kaydetti. Günümüz modern rock sounduna sahip albümdeki tüm söz ve besteler Tolga Sayer’e ait.

Albüm kayıtları T&A Project Studyoların da , Mixing Arıkan Sarıkaya,Mastering Cem Büyükuzun tarafından gerçekleştirildi. Albümün fotoğraf çekimleri Sibel Yılmaz, grafik tasarımı Ayşegül Özen ve Styling Furkan Boran imzası taşıyor.

Mayıs ayının ilk haftası IMM Müzik etiketiyle müzik marketlerdeki yerini alacak olan albümün ilk video çalışması çıkış parçası olan “Yine Sonunda” isimli şarkıya çekildi.

 

Haber

İlginizi Çekebilir