Lucca'nın müzik ve eğlencesini eve taşıyın

 

Türkiye’nin en popüler café/restaurant/barlarından olan Lucca’nın müziği, ünlü müzik adamları Ömer Karacan ve Murat Akad’ın prodüktörlüğünde, DJ Yakuza’nın seçtiği parçalardan oluşan “LUCCA TAKE AWAY” albümü ile evlere taşınıyor!

 

“Lucca Take Away” (Eve Servis) albümü müzik sektörünün öncü şirketi NR1 Müzik ve  yiyecek–içecek denince akla ilk gelen, yenilikçi kimliğiyle fark yaratan, dünyaca ünlü DJ’leri ağırlayan Lucca’nın işbirliği ile gerçekleştirildi.

Lucca’nın imzası haline gelmiş müziğini evinizde yaşatabileceğiniz 14 parçadan oluşan, prodüktörlüğünü Ömer Karacan ve Murad Akad’ın yaptığı, Türkiye’nin en ünlü DJ’lerinden DJ Yakuza’nın özenle seçtiği parçalardan meydana gelen “Lucca Take Away” albümü, Louis Armstrong & Billie Holiday’den Lindström & Christabelle’ye, Joey Negro’dan Diana Ross’a kadar birçok ünlü sanatçının ve DJ’in parçalarından derlenerek, günümüzde sevilerek dinlenen klasiklerle, nu-Jazz ve elektro-disco tarzı müzikleri eklektik bir şekilde birleştirerek Lucca’nın eğlenceli tarzını ve muhteşem atmosferini yansıtmayı başarıyor.

Albümün içerisinde aynı zamanda Lucca müdavimlerinin favori yiyecek ve içecek tariflerinden oluşturulan mini bir bilgilendirme kitapçığı da bulunuyor. Böylelikle kitapçıktaki tarifleri Lucca’nın müziği eşliğinde evinizde deneyebileceksiniz.

 Lucca’nın büyüsünü ve kendine has müziğini Lucca dışına taşımak isteyenler için “Lucca Take Away”, Mayıs ayı itibariyle başta Lucca olmak üzere Türkiye’deki tüm müzik marketlerde ve D&R’larda satışa sunulacak.

 

 

Albüm Şarkı Listesi: 

1- Louis Armstrong feat. Billie Holiday – You Can’t Lose A Broken Heart

2- Quantic & His Combo Barbaro feat. Kabir – I Just Fell In Love Again

3- The Juju Orchestra feat. Terry Callier – What Is Hip? (Mo’ Horizons Latin Restyle)        

4- Dutch Rhythm Combo feat. Joe Dukie – Venom (Dr. Rubberfunk Club Mix)           

5- Irfane feat. Outlines – Just A Lil’ Lovin’ (DJ Edit)        

6- Lindstrøm & Christabelle – Baby Can’t Stop

7- Smoove & Turrell – You Don’t Know (Kraak & Smaak Remix)

8- Brigitte Bardot – Contact

9- Joey Negro – Love Hangover (Joey Negro Club Mix)

10- Michel Cleis feat. Totó La Momposina – La Mezcla (Charles Webster’s Club Mix)

11- Blackjoy – Djomani (Radio Edit)

12- Timo Lassy feat. Jose James – The More I Look At You        

13- Nomumbah – Song For Mi Padre    

14- Diana Ross- Brown Baby  

 

Haber

İlginizi Çekebilir