Popun ‘Bionic’ divası

Beş Grammy Ödülü’nün yanı sıra tümdünyada 30milyonun üzerindeki albümsatışıyla dikkat çeken Christina Aguilera,müzik dergisi Rolling Stone’un “Gelmiş Geçmiş En İyi 100 Şarkıcı” sıralamasına girmeyi başaran otuz yaşın altındaki tek isim. Güçlü sesiyle günümüzün en önemli pop vokallerinden biri olarak kabul edilen Christina Aguilera, uzun süren stüdyo çalışmalarının ardından yeni albümü “Bionic” ile hayranlarının karşısına çıktı. Albümün çıkış parçası “Not Myself Tonight” elektronik ve pop öğeleriyle yüksek tempolu bir şarkı olarak dikkat çekti. Şarkının “kışkırtıcı” bulunan video klibi ise bazı hayranları tarafından Aguilera’nın Lady Gaga ile rekabet etmeye çalışması olarak yorumlandı ve tepki aldı.

CHRISTINA AGUILERA FOTO GALERİ

CHRISTINA AGUILERA NOT MYSELF TONIGHT İZLE

ALBÜMÜN EN İYİ ŞARKILARI
Christina Aguilera’nın soul ve blues türlerine ağırlık verdiği “Back to Basics”ten 4 yıl sonra gelen, elektronik ve dans-punk ağırlıklı “Bionic”, kimilerine göre “yanlış bir adım”. Albümün genelinde Aguilera’nın güçlü sesine uygun parçalar seçmediği yönünde eleştiriler var. Aguilera’dan  duygusal, ağır baladlar bekleyenler “LiftMe Up” hariç hayal kırıklığına  uğrayabilir. Sanatçının 2 yaşındaki oğlu için seslendirdiği “All I Need” ise albümün en iyi şarkılarından biri olarak gösteriliyor. “I Am” ise onu Lady  Gaga gibi çağdaşlarından ayıran güçlü sesini hakkıyla kullanabildiği şarkı  olarak dikkat çekiyor.

KADINLARIN GÜCÜ
Eleştirilere kayıtsız kalan ve artık kanıtlayacak hiçbir şeyi kalmadığını söyleyen Aguilera ise yeni albümünün “eş, anne, şarkıcı ve aktris olarak kadınlığının bütün formlarının bir dışavurumu” olduğunu söylüyor. 5 yıl önce Jordan Bratman ile evlenen Aguilera, albüme adını veren “biyonik” ifadesini kadınların günlük hayatta sahip olduğu insanüstü güçlerin tanımı olarak gördüğünü vurguluyor.

‘BURLESQUE’ 24 KASIM’DA ABD’DE GÖSTERİMDE
Aguilera önümüzde aylarda Steven Antin’in yönettiği “Burlesque” adlı müzikal bir filmle sinema dünyasına adım atmaya hazırlanıyor. Filmde düşlerini gerçekleştirmek için Los Angeles’a gelen tutkulu bir dansçıyı canlandıran  Aguilera’ya Cam Gigandet, Kristen Bell, Cher, Stanley Tucci gibi isimler eşlik ediyor. Menajeri, bugüne kadar birçok projeyi reddeden Aguilera’nın  sinemada büyük bir sürpriz yapacağına ve başarı kazanacağına inanıyor.

Haber

İlginizi Çekebilir