Santana'dan Efsane Bir Albüm Geliyor!

Santana, Eylül ayında tüm zamanların en iyi gitar klasiklerini bir araya getirdiği yepyeni bir albümle müzikseverlerin karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Günümüzün en değerli müzisyenlerinden ve yaşayan efsanelerinden biri olan Carlos Santana’nın en iyi gitar klasiklerini yeniden yorumladığı bu albümde, sanatçıya birbirinden ünlü müzisyenler eşlik ediyor! Santana’nın bu yepyeni albümünde; India Arie ve Yo Yo Ma ile The Beatles şarkısı “While My  Guitar Gently Weeps”, Joe Cocker vokali ile Jimi Hendrix ‘in “Little Wing” şarkısı, Velvet Revolver ve Stone Temple Pilots gruplarından tanıdığımız Scott Weiland vokali ile The Rolling Stones şarkısı “Can’t You Hear Me Knocking”, Chris Cornell vokali ile Led Zeppelin şarkısı “Whole Lotta Love”, Linkin Park grubunun vokalisti Chester Bennington’ın vokali ile The Doors şarkısı “Riders On The Storm”, Papa Roach grubunun vokalisti olarak tanıdığımız Jacoby Shaddix vokali ile Deep Purple şarkısı “Smoke On The Water”, Chris Daughtry vokali ile Def Leppard şarkısı “Photograph” gibi birbirinden ünlü isimlerle kaydedilmiş efsaneleşen rock klasiği şarkılar yer alıyor!

Santana’nın büyük merakla  beklenen bu albümünde yer alan şarkılar, ünlü müzik dergileri Rolling Stone ve Q’nun hazırladığı listelerden  ilham alınarak hazırlandı! Albümün prodüktörlüğünü ise Sony Music’in saygıdeğer yöneticilerinden, Grammy ödüllü prodüktör Clive Davis üstlendi. Albümde ayrıca Santana ve Rob Thomas’ın 10. yılını kutlayan ve klasikleşen hit şarkısı “Smooth”un prodüktörlüğünü yapmış olan Grammy ödüllü müzisyen Matt Serletic ile Creed ve Chris Cornel gibi isimlerle yaptığı çalışmalarla tanınan 2 kez Grammy adayı olan Howard Benson’ın şarkıları yer alıyor.

Haber

İlginizi Çekebilir