Annesinin Kıyafetlerini seçiyor

Madonna, kızı Lourdes “Lola” Leon tarafından tasarlanan “Material Girl” adlı özel koleksiyonunu, 3 Ağustos’ta Macy’s’de satışa sunmaya hazırlanıyor. Madonna’nın 13 yaşındaki kızı işini oldukça ciddiye alırken, dışarı çıkarken giydiklerini de yeni koleksiyonunun çizgisinde seçiyor. Koleksiyonun tanıtım filminde Madonna, “Lourdes şu anda moda konusunda benden daha ileri görüşlü’ diyerek kızına destek veriyor.





Annesinin kıyafetlerini seçiyor

Annesinin gardırobundan seçtiklerini giymeyi seven Lola için Madonna iki türlü tepki verdiğini belirtiyor. Madonna, “Lola kıyafet seçmek için odama geldiğinde ilk önce ‘Aman tanrım inanılmaz görünüyor’ diye düşünüyorum ancak daha sonra ‘kesinlikle okul için uygun değil’ diye belirtiyorum” diyor.

‘Her anne gibi kurallarım var’

Orjinal Material Girl Madonna bile, kızının ev dışında giydiklerine sınır koyuyor; “Genellikle çok topuklu ayakkabılardan uzak durmasını öneriyorum. Giydiği eteklerin boyunu biraz daha aşağı doğru çekiyorum ve göz çevresindeki siyah göz makyajını hafifletmesini istiyorum. Aslında harika bir stili var ancak tipik bir anneyim ve itiraf etmem gerekirse diğer anneler gibi onun bu şekilde okula gitmesini istemiyorum’ diye konuşuyor.

 

Haber

İlginizi Çekebilir