Kuşadası'nda Hande Yener İzdihamı

Kuşadası’nın ünlü eğlence merkezi Jade Beach Club’da sahne alan ünlü pop müzik sanatçısı Hande Yener, binlerce hayranına unutulmaz bir gece yaşattı. Siyah mayo ve fileli çorapla sahneye çıkan ünlü sanatçı adeta yürek hoplattı

Jade Beach Club’da yıldızlar geçidi konserleri kapsamında Kuşadası‘na gelen Hande Yener, Cumartesi gecesi saat: 01.00’de sahneye çıktı ve tam 3 saat sahnede kaldı.

Büyük ilgi gören ünlü sanatçıyı izlemek isteyen hayranları zaman zaman izdiham yaşattı. Sopa isimli albümünün yanı sıra eski parçalarını da seslendiren ünlü sanatçı, konseri sırasında giydiği kıyafetiyle de ilgi odağı oldu.

Siyah mayo ve fileli çorap giyen Hande Yener’e özellikle erkek hayranları büyük ilgi gösterdi. Ünlü sanatçıyı izleyenler arasında bulunan eski milli futbolcu Tanju Çolak‘ın Hande Yener‘e konser sırasında zaman zaman çiçek ve şampanya göndermesi de dikkat çekti.

Büyük ilgi gören ve yoğun istek üzerine bir çok parçasını yeniden seslendiren Hande Yener, Kuşadası‘nın kalbinde ayrı bir yeri olduğunu belirterek, ” Burayı çok seviyorum ve her fırsatta gelmeye çalışıyorum. Bodrum şarkımın klibini bile burada çektim.

Bana gösterdiğiniz bu ilgiye her fırsatta layık olmaya çalışıyorum. Tüm Kuşadalılara ve tatilcilere çok teşekkür ediyorum ” dedi.

Haber

İlginizi Çekebilir