Maymunu Bubbles İçin Ses Teli Naklettirmiş

POP müziğin geçen yıl hayatını kaybeden efsanevi ismi Michael Jackson’ın, Bubbles adını verdiği evcil maymununu konuşturabilmek için, hayvana ses telleri nakli yaptırmak istediği ortaya çıktı. Jackson’ın kız kardeşi La Toya Jackson, bu operasyon için binlerce dolar harcamaya hazır olduğunu söylediği yıldızın, doktorların uyarısıyla ameliyattan vazgeçtiğini açıkladı.

 

Dört sene Eğitim gördü.

La Toya Jackson, “Michael, Bubbles’ın ne düşündüğünü bilmek ve onunla konuşmak istiyordu. Maymununa ses telleri nakli yapılıp yapılamayacağı konusunda doktorlara danıştı. Ancak operasyonun daha önce hiç denenmediğini belirten doktorlar bunun Bubbles için tehlikeli olacağını söyleyince Michael ameliyattan vazgeçti. Daha sonra da özel eğitmenler tutarak dört sene boyunca Bubbles’ı konuşturmaya çalıştı” diye konuştu.

Maymunla aynı yatakta…

Bubbles, tüm özel derslere rağmen tek bir kelime konuşamadı. Jackson’ın aynı yatağı paylaştığı maymunu, 1987’de yıldızla dünya turuna çıkmış ancak, 1988’de aşırı büyümesi nedeniyle California Maymun Bakımevi’ne gönderilmişti.

 

531534_detay.jpg

 

Haber

İlginizi Çekebilir