Lopez’in yerine Shakira

K.K.T.C’deki otel açılışına katılmaktan son anda vazgeçen Jennifer Lopez’in yerine Latin yıldız Shakira sahne alacak. Ancak Rum basını onun da gelmemesi  kampanya başlattı!..

K.K.T.C’de 24 Temmuz’da açılışı yapılacak olan Cratos Premium Hotel’de Jennifer Lopez’in sahne alacağı duyrulmuştu. 3 milyon dolar karşılığı otelin açılış gecesinde sahne almayı kabul eden Lopez’e eşi Marc Anthony de eşlik edecekti. Lopez, Rum lobisinin baskısıan dayanamayıp konserini iptal edince otel yetkilileri en az onun  ünlü bir başka şarkıcı arayışına girdi. Sonunda Latin şarkıcı Shakira’da karar kılındı. Shakira ile masaya oturan otel görevlileri, parada ve diğer şartlarda prensipte anlaştı. Ancak kısa süre sonra ilginç bir gelişme oldu. Cratos Premium Hotel, yetkilileri, anlaşma bozulmasın diye çalışmalarını büyük bir gizlilik içerisinde sürdürürken, haber Rum basınında yer aldı. Rum lobisi bu kez Shakira’nın gelmemesi için kampanya başlattı. Rum basını “Jennifer Lopez’i getirmeyi başaramayan Cratos Premium Hotel, bu kez Shakira’nın peşine düştü” başlıkları atarak anlaşmayı bozmak için lobiye başladı.
Bu arada otelin resmi açılışının 24 Temmuz yerine Shakira’nın geleceği tarihe göre belirleneceği bildirildi.

SHAKIRA FOTO GALERİ

SHAKIRA WAKA WAKA

Galada sahne alacak

Shakira’nın KKTC’deki otel açılışına katılamayacağı ancak, galada sahneye çıkacağı belirtildi. Müzik listelerini altüst eden single başarıları yakalayan şarkıcı 50 milyonun üzerinde bir albüm satış başarısına ulaştı. Shakira, ‘’İddiaya Var mısın?’ şov programı için 2005 yılında Türkiye’ye gelmişti

Haber

İlginizi Çekebilir