Yazın son büyük konserinde geri sayım!

Büyük ilgi gören Sean Paul İstanbul konseri için kapasite neredeyse dolmak üzere. Yaklaşık 8 saat sürecek konser programı tam bir yaz etkinliği tadında geçecek. Saat 16:00’da kapıların açılmasının ardından Sean Paul Türkiye’deki hayranları ile Re-Fresh The Venue VIP alanında bir araya gelecek.

Ardından muhteşem konser programı geliyor. Saat 18:00 de Barbekü Party ile iş yerinden çıkıp gelen misafirlerin yorgunlukları bu parti ile atılacak. Konser için türkiye’nin bir çok ilinde otobüs seferleri düzenlendi. Yoğun ilgi nedeniyle üst düzey güvenliğin uygulanacağı konserde saat 20:00’de Number 1 DJ’leri Party ye eşlik edecek. 250 Metrekarelik Dev sahnede gerçekleşecek konser için Romanya’dan özel ışık sistemi getirtirildi.

Saat tam 23:30 da sahne alacak olan Sean Paul saatler gece yarısını gösterdiği anlarda İstanbullulara unutulmaz dakikalar yaşatacak.

Sean Paul ün performansının ardından yine Number 1 DJ lerinin performans göstereceği konserde Party sabaha kadar devam edecek. Biletler biletix satış noktalarında.  konser ile ilgili tüm detaylar Facebook resmi sayfasında.

Haber

İlginizi Çekebilir