U2'ya ceza!

Barcelona Belediyesi, dünyaca ünlü İrlandalı rock müzik grubu U2’ya, provalarda ses sınırını aşmasından dolayı 18 bin Euro para cezası verdi. Barcelona’da yayın yapan Avui Gazetesi’nin haberine göre, ‘360 derece’ adlı dünya turu kapsamında 30 Haziran ve 2 Temmuz 2009 tarihlerinde Barcelona’daki Nou Camp Stadı’nda konserler veren U2’nun, prova süresini izin verilenden daha uzun tuttuğu ve 70 desibel olan ses sınırını aştığı belirtildi.

Belediyenin stat çevresinde oturanların şikayeti üzerine harekete geçtiği ve grubun Barcelona’daki organizatörlerinin, cezaya hiçbir itirazda bulunmadığı ifade edildi.

SHAKIRA’YA DA CEZA GELEBİLİR
Öte yandan Barcelona Belediyesi’nin, 2 Kasım’da satışa çıkacak yeni albümü ‘Sale el sol’un (Güneş doğuyor) video kliplerini geçtiğimiz hafta Barcelona’da çeken Kolombiyalı pop şarkıcısı Shakira’ya da para cezası vermesinin gündemde olduğu kaydedildi. Shakira’nın klip çekimleri sırasında kamuya ait olan Pla de Palau çeşmesinde dans etmesinden ve kasksız olarak motorla dolaşmasından dolayı para cezası alabileceği söyleniyor.

Haber

İlginizi Çekebilir