Love N Joy

Love N Joy
BAYULKEN – ELIZE ikilisinin birlikte oluşturduğu gruptur. 2009  yılından itibaren bu grup; Love N Joy olarak yollarına devam etmeye  başladılar.Tarz olarak House,Tech house,Progressive house müziği  üretmektedirler.
Bayülken: Türkiye’de ilk remix ve digital müziğe imza atan  1970 doğumlu, 20 senedir aktif çalışan yetenekli ‘Aranjör ve Ses Mühendisi  BAYÜLKEN yıllardır ünlü sanatçılara,radyolara ve televizyonlara;  Beste,aranje,mixing,mastering,jingle ve reklam müziği yapmaktadır.Hemen hemen  bütün Sanatçının albümünün altına imzasını atmış,başarılı yönleriyle tanıdığımız  Aranjördür.
Elize:2004 yılından bu yana yurdun birçok yerinde live dj  performans göstermiş,özellikle yaptığı Dj ve Vokalden oluşan ‘Pearls Effect’  projesi ile başarıya ulaşıp herkesin beğenisini toplayan genç yetenekli Dj’i  ELİZEYaptığı çalışmalar ve DJ performansları ile clublerin aranan Bayan DJ  olmuştur.

2009 yılından bu yana yaptığı tüm çalışmalar türkiye  radyolarında çalmış ve Top listlerde yükselmiştir.

aynı zamanda yaptığı  çalışmalar ile avrupadaki dans pislerini ve radyolarını  ısıtmıştır.

bu iki gücün birleşimine zaman zaman  MERT HAKAN katılarak güclerine güc  katmış ve insanların kulaklarına kazınacak efsane parçalar  üretmişlerdir.

Türkiye ve Dünyada ünlü Dj ve Producerlerin destekleri  ile tanınmaya devam eden gruba .eric morillo , chris moody , markus gardeweg ,  kurd maverick, milk& sugar,A.C.K.& Simon point ve daha bizim  duyamadığımız bir çok isim yaptığı çalışmalara support vererek tüm dünyada  çalmaya başlamıştır ve onlarında takibine girmiştir

Love N Joy grubu  dinleyicinin ne dinlediğini doğru bir şekilde tesbit ederek ürettiği çalışmalara  her gecen gün bir yenisi ekleniyor.Love N Joy grubuun en yeni çalışmalarını ve  en yeni setlerini Number1 Fm den takip edebilirsiniz..

 

Haber

İlginizi Çekebilir