Teleften Bir Gece Masalı

Cüneyt Ergün müziğe 4 yaşında artık ağlamaktan sıkılıp, ıslık çalmaya merak sardığında başladı. Orta okul da fen bilgisi öğretmenine ışığın herhangi bir cisimde kırıldığında renk, kalpte kırıldığında aşk olduğunu iddia ettiğin de gelecekte ne olacağını tahmin etmek kehanet sayılmazdı.

 

Müzik, lise yılların da bir tutkuya dönüştüğünde ilk bestelerini dinlettiği arkadaşlarından olumlu sinyaller aldığını fark etti.

Kendine özgü şarkıları ve bu şarkılarda edebiyatla olan sıkı dostluğu sayesinde yazdığı ”hiçbir vücut ısısı değiştirmiyorsa mevsim normallerini, sevmekte yok artık hiç kimseyi” gibi sıra dışı şarkı sözleri onu daha albümü çıkmadan internet üzerinde hatırı sayılır bir dinleyici kitlesine ulaştırdı.

 

Sosyal paylaşım sitelerinde 3 milyona yakın görüntülenmeler alan sanatçı şu sıralar SEYHAN MÜZİK yapımcılığında ilk albümünü( Teleften Bir Gece Masalı) dinleyicileriyle buluşturdu.

 

Aynı zamanda yazdığı denemeler ve şiirlerden oluşan ‘Yerçekimsiz Söylemler Kılavuzu’ adlı kitabını da edebiyat sevenlerin beğenisine sunacak olan Cüneyt ERGÜN, yerçekimine ‘ hoşçakal ‘ diyeceği o kaçınılmaz an gelmeden önce edebiyat ve müzik alanında anlamlı ve kayda değer işler yapmayı planlıyor.

Haber

İlginizi Çekebilir