Altın Portakal'ı Number1 FM' den izleyin..

Medya sponsoru Number1 FM’den festival atmosferini anı anına takip edin.. Özel röportajlar, taze haberler, açılış gecesinden dedikodular, filmler hakkında yorumlar. Hepsi Number1 FM’de olacak. 

Bu yıl 47’ncisi düzenlenecek olan Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali, dünyanın dört bir yanından belirlediği filmleri sinemaseverlerin beğenisine sunacak.

Antalya Kültür Sanat Vakfı’nın Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle organize edeceği 47. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali, birbirinden değerli filmleri sinemaseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor. ‘Uluslararası Özel Gösterim’ başlığı altında ‘Sıradan Yaşamlar, Sıradan Öyküler’, ‘Sınırdakiler’ ve ‘Aile’ye Bakmak, Aile’yi Aramak’ bölümlerinde dünyanın dört bir yanından filmler özel bir seçkiyle Altın Portakal’da sinemaseverlerle buluşacak. ‘Sıradan Yaşamlar, Sıradan Öyküler’ adı
altında ‘sıradan’ insanların küçük yaşantılarına ve bilindik öykülerine farklı açılardan bakan yönetmenleri izleyiciyle buluşturmayı amaçlayan bölüm, Güney Amerika’dan Balkanlar’a kadar birçok yapıma yer verecek. ‘Aile’ye Bakmak, Aile’yi Aramak’ bölümü ise, izleyiciyi aile ilişkilerine farklı açılardan bakan, ailelerinin ve köklerinin arayışlarına çıkan insanların öykülerini anlatan yönetmenlerin yapıtlarıyla buluşturmayı hedefliyor. 


 

Haber

İlginizi Çekebilir