Dünyanın En Güçlü Adamları Türkiye'de

Bu organizasyona davetiye kazanmak için bu hafta Number 1 FM’de İzel’in sunduğu Card Finans Morning Show’u 7:00 – 10:00 arasında çok dikkatli dinle , kazanan sen olabilirsin!

 

DÜNYA’NIN EN GÜÇLÜ ADAMLARI İSTANBUL’DA!

“Giants Live Türkiye 2010”

 

Bugüne kadar 1 milyardan fazla izleyiciye ulaşan gövde gösterisi GIANTS LIVE, nihayet Türkiye’de!

Dünya’nın en önemli güç yarışması olarak kabul edilen World’s Strongest Man’in eleme turu ‘GIANTS LIVE’, Adrenal Film organizasyonu ve 10 ülkenin en güçlü adamlarının katılımı ile 17 Ekim 2010 Pazar günü, KüçükÇiftlik Park’ ta!

Giants Live yarışmaları, çeyrek asrı aşkın zamandır dünyanın dört bir yanında, gücün limitlerini zorlayan sporcular sayesinde direnç ve dayanıklılık açısından insan vücudunun sınırlarını keşfetmemizi, anlamamızı sağlıyor…

 

DÜNYANIN EN GÜÇLÜ ADAMI GELİYOR!

Onlarca dünya rekoruna imza atılan, gücün limitlerini zorlayan bu muhteşem yarışmada Dünya’nın En Güçlü Adamı unvanının sahibi, Büyük Z lakaplı Litvanyalı dev Zydrunas Savickas’ın yanı sıra Amerika, İngiltere, Norveç, İzlanda, Ukrayna, Romanya, Sırbistan  ve Bulgaristan’ın en güçlü sporcuları gövde gösterisi yapacak! Apollo Aksı kategorisinde 200 kiloluk Dünya rekoru denemesi yapacak olan devler, ayrıca otomobil kaldırma, fıçı taşıma, kütük kaldırma, Husafell taşı ve finalde tabii ki Atlas taşlarının yer aldığı birbirinden zor parkurlarda ter dökecekler.

 

 

 

 

Haber

İlginizi Çekebilir