Number 1 FM Dinle..

 

Adrenalini doruk noktada yaşayacağınız bu aktiviteye katılmak için yapmanız gereken tek şey gün boyunca Number 1 FM’i dinlemek!

 

Türkiye’nin ilk ve tek dev akvaryumu Turkuazoo’da binlerce sualtı canlısının olduğu muhteşem atmosfere kendinizi bırakma şansını yakalamak istiyorsanız, gün boyunca Number 1 FM’de yapılacak yarışmalara katılmak ve bu sıra dışı tecrübeyi yaşamak!

Türkiye’nin ilk ve tek dev akvaryumu Turkuazoo 1 milyonuncu ziyaretçisine muhteşem hediyeler veriyor. Turkuazoo önümüzdeki günlerde ağarlayacağı 1 milyonuncu ziyaretçisini bir arkadaşı ile beraber dalış turuna veya Avrupa seyahatine gönderiyor. Siz de hemen Turkuazoo’ya gelin, binlerce sualtı canlısının olduğu muhteşem atmosfere kendinizi bırakıp hediye kazanma şansını yakalayın! 

8 bin metre karelik bir alana kurulu Turkuazoo’da birbirinden farklı temalar işlenmiş 29 adet akvaryum bulunuyor… 80 metre uzunluğundaki Avrupa’nın en uzun akrilik sualtı tünellerinden biri olan tünel sayesinde, sanki balıklarla yüzüyormuş gibi bir gezinti imkânı sunan Turkuazoo’da ziyaretçiler; 270 derecelik su altı görüş açısına sahip panoramik gözlem salonu ile deniz canlılarını daha yakından izleme fırsatı da yakalıyorlar.

 

Turkuazoo, köpekbalıklarıyla dalış programları ile macera tutkunlarının da vazgeçilmez adresi.  Turkuazoo’da ziyaretçiler yalnızca balıkları izlemekle kalmıyor, aynı zamanda cesaretini toplayabilen macera tutkunu ziyaretçiler köpekbalıkları ile dalış yapabiliyor. Turkuazoo’da yetişkinler köpekbalıkları ile dalış yaparken çocuklar da vatoz balıkları arasında şnorkelle dalış yapabiliyorlar.

 

Haber

İlginizi Çekebilir