Lady Gaga'nın sırları

Lady Gaga’yı bu dünyanın dışından biri olarak görmek çok da zor değil. Abartılı giyim tarzı ve cesur tavırlarıyla tanıdığımız bu sanatçının en gizemli yönlerini biliyor muyuz peki?

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

1- Küçük bir çocukken ona göz kulak olması için tutulan her yeni bakıcıyı çıplak halde karşılayarak şoke ederdi.

2- Kamusal alanlarda edep yerlerini açıkta bırakan seksi pantalonlarla dolaştığı için polis tarafından mahkemeye çağrıldı.

3- 2007 yılı boyunca, sahnede giydiği kıyafetleri tasarlamasına yardım eden Lady Starlight ile işbirliği yaptı.

4- Lady Gaga kendisi için çalışan ekibe “Haus of Gaga” ismini taktı. Ekipte sahne tasarımcıları, moda tasarımcıları, görsellik ve sesle ilgilenen sanatçılar yer alıyor.

5- Lady Gaga’nın genellikle pantalon giymemesinin sebebi, neredeyse kör olan büyükannesinin onu televizyonda görebilmesini sağlamak. Gaga’ya göre büyükannesi yalnızca onun “açık renkli kısımlarını” görebiliyor.

6- Lady Gaga aslında kumral. Bir muhabirin onu Amy Winehouse’la karıştırması üzerine saçlarını sarıya boyattı. People dergisine yaptığı açıklamada kendine özgü tarzıyla tanınmak istediğini söylemişti.

7- Vefat eden bir arkadaşının tarzını taklit ettiği söyleniyor. Lana Morgana, 2008 yılında, Lady Gaga’nın başlangıç albümü olan “Fame” piyasaya çıkmadan önce intihar etmişti.

8- Estonyalı pop şarkıcısı Kerli de Gaga’nın sürekli olarak kendisini taklit ettiğini iddia ediyor

9- 2008’de “The Hills”e konuk sanatçı olarak çıktı. Whitney Port ve Lauren Conrad, giydiği kedi kostümünün fermuarı bozulan Gaga’ya yardım etmişlerdi.

10- Lady Gaga biseksüel ve bunun erkekleri korkuttuğunu söylüyor.

Haber

İlginizi Çekebilir