Justin Bieber'e soruşturma!

Ünlü şarkıcı neyle suçlanıyor?

Justin Bieber, ‘Laser Tag’ adındaki laserli paint ball benzeri bir oyun oynarken, kendine homofobik küfürler ederek hakaret eden bir hayranına saldırmakla suçlanıyor.

Geçtiğimiz Cuma günü Kanada’nın British Columbia bölgesinde bir oyun salonunda oyun oynayan Justin, bir çocuğun sürekli ona nişan almasından rahatsız oldu ve durmasını söyledi.

Ağır bir küfürle karşılık alan Justin, yanlış duyduğunu zannederek oyuncu çocuğu uyardı. 12 yaşındaki çocuğun küfrü yinelemesi üzerine Justin çocuğu iterek uzaklaştırmak istedi.

Bu hareket üzerine çocuğun babası Justin’i çocuğuna saldırdığı suçlamasıyla polise şikayet etti. Polis yetkilileri saldırı iddiasını inandırıcı bulmasalar da araştırmayı sürdüreceklerini açıkladılar.

Polis yetkilileri şikayetçi çocukta önemsenmeyecek zedelenmeler tespit ettiklerini belirtirken, olayla ilgili şahitlerin ifadelerine başvuracaklarını sölediler.

Bieber, geçmişte de “Beliebers” adı verilen hayranlarının aşırı ilgisi nedeniyle güvenlik sorunları yaşamış ve birkaç performansının iptal etmek zorunda kalmıştı.

Justin Bieber Bir Çocuğa Saldırmakla Suçlanıyor!

Haber

İlginizi Çekebilir