Usher'dan düet albümü

Dünyaca Ünlü R&B Yıldızı Usher, birbirinden Ünlü İsimlerle Birlikte “VERSUS” adlı bir albüm yaptı.. 

 Usher, bu yılın başında yayınlanan ve ünlü Billboard listelerinin R&B kategorisinde 7 hafta üst üste 1. sırada kalarak büyük başarı yakalayan 7. stüdyo albümü Raymond V. Raymond’ın ardından yepyeni şarkılar ve birbirinden ünlü isimlerle yapılan düetlerin yer aldığı “VERSUS” albümüyle karşımızda! 

 Usher’a Pitbull’un eşlik ettiği listelerin 1 numarası, Max Martin imzalı DJ Got Us Fallin’ In Love, Enrique Iglesias’ın eşlik ettiği Dirty Dancer, Jay Z’nin eşlik ettiği Hot Tottie şarkısının ve son zamanların popüler yıldızlarından Justin Bieber’in eşlik ettiği  Somebody To Love remiksinin yer aldığı VERSUS albümünde ayrıca Usher’ın bir önceki albümü “Raymond V. Raymond”da hitleşen OMG, Papers, There Goes My Baby gibi şarkılar da yer alıyor.

Usher’ın bir önceki albümü Raymond V. Raymond yayınlandığında Amerika’da 1. milyonun üzerindeki bir satış rakamına ulaşarak rekor bir başarıya imza atmış ve  Billboard’un Hot 100 sıralamasından haftalarda zirvede kalmıştı. 

Usher şimdiye dek aldığı 5 Grammy ödülü, 17 Billboard Müzik Ödülü, 9 ASCAP ödülü, 8 Soul Train Music Ödülü gibi birbirinden prestijli ödüllerle tüm zamanların en başarılı R&B yıldızlarından biri olduğunu kanıtladı. Dünyaca ünlü müzisyenin son olarak BET Ödüllerinde En İyi R&B Erkek Sanatçı dallarında adaylıkları bulunuyor.  Usher son olarak bu yılki Amerikan Müzik Ödülleri’nde de tam 3 dalda aday oldu!

Albümün Tracklist’i şöyle

1. Love ‘Em All

2. DJ Got Us Fallin’ In Love feat/Pitbull

3. Hot Tottie feat/ Jay-Z

4. Lay You Down

5. Lingerie

6. There Goes My Baby

7. Get In My Car feat/Bun B

8. Somebody To Love REMIX feat/ Justin Bieber

9. Stranger

10. Dirty Dancer feat/ Enrique Iglesias

11. More

12. OMG feat/will.i.am

13. Hey Daddy (Daddy’s Home)

14. Papers

15.Lil Freak feat/Nicki Minaj


Haber

İlginizi Çekebilir