Katy Perry & Russell Brand Evlendi!

Katy Perry ve Russell Brand cumartesi akşamı Hindistan’da dünya evine girdi.

Brand (35) ve Perry (25) 23 Ekim 2010 tarihinde Bay ve Bayan Brand olmalarını sağlayan bir törenle Hindistan’da evlendiler. Düğünle ilgili olarak çiftin basın sözcüleri şu açıklamada bulundu:

“Kuzey Hindistan’ın etkileyici manzarasında gerçekleşen özel ve ruhani törende çiftin ailesi ve yakın arkadaşları hazır bulundu. Tören bir Hristiyan rahip tarafından yönetildi. “

Çift evlilik yeminlerini ettikleri otele Hindu asilleri gibi Laxmi ve Mala adında iki fil ile geldiler. Filler kırmızı halı üzerinde ilerlediler .

Törende geleneksel Hint enstrümanları sitar, santur ve davullar kullanıldı ve geleneksel Rajasthani folk müziği yapıldı. Otelin giriş bölümündeki ağaçlar beyaz ve altın rengi ışıklandırıldı.

Düğünden bir gün önce düzenlenen Bollywood tarzı partide Brand geleneksel beyaz kurta pijaması giydi. Katy ise kırmızı Sari ile partiye katıldı. Konuklarda benzer kıyafetlerle partiye katıldılar.

Brand ve Perry ayrıca konuklara dans performansı sergilediler, ayrıca konuklar için alışveriş ve safari sürprizlerinde de bulundular.


Haber

İlginizi Çekebilir