Rihanna evleniyor mu?

Rihanna, yakın arkadaşı Katy Perry’nin kedinin de hemen evlenmesini istediğini söyledi. Ocak ayından beri ünlü beysbol oyuncusu Matt Kemp ile birlikte olan Barbadoslu şarkıcı, sevgilisiyle Londra’ya gitmişti.

Dünyaca ünlü şarkıcı, yakın arkadaşı Katy Perry’nin henüz 11 aydır birlikte olduğu Kemp ile evlenmesi yönünde ısrar ettiğini itiraf etti.

RIHANNA FOTO GALERİ

RIHANNA BÜTÜN KLİPLERİ

Geçen ay Hindistan’da komedyen Russel Brand ile evlenen Katy o kadar mutlu ki, yakın dostu Rihanna’nın da evlenmesini istiyor. Rihanna’nın ise acelesi yok.

Rihanna İngiliz dergisi more!’a “Katy benim şimdi evlenmem gerektiğini düşünüyor ama bu konuda biraz sakinleşmesi gerekiyor.” dedi ve “Bir gün evet ama şimdi değil, şu an o kadar çok eğleniyoruz ki.” diyerek şu an için evliliği düşünmediğini ifade etti.

Sevgilisi Matt’in kendisi için hem kişisel hem de mesleki açıdan vazgeçilmez biri olduğunu ve fikirlerini söylemekte hiç çekinmediğini söyleyen ünlü yıldız, “Eleştiri konusunda o benim bir numaramdır. Yeni albümüm Loud bittiğinde ilk olarak ona dinlettim. Genel olarak sevdi ama tartıştığımız yönleri de oldu.” dedi.

Haber

İlginizi Çekebilir