Yeni albümü tartışma yarattı.

Michael Jackson’ın ölümünden sonra piyaya çıkacak olan albümünün ilk parçası ‘Breaking News’ resmi internet sitesinde yayınlandı. Hayranları ve ailesinin tepki gösterdiği şarkıda MJ’in sesinin taklit edildiğinden şüpheleniliyor.

POP’un Kralı Amerikalı şarkıcı Michael Jackson’ın, 25 Haziran 2009’daki ölümünün ardından çıkacak orijinal albümünden ilk şarkı resmi internet sitesinden yayınlandı. 14 Aralık’ta piyasaya çıkacak ‘MICHAEL’ adlı albümden ‘Breaking News’ adlı şarkı, Jackson’ın aile üyeleri ve hayranlarının çoğunun tepkisini çekti.

Epic Records müzik şirketi, “Herkes Michael Jackson’ın bir parçasını istiyor” sözleriyle başlayan şarkıyı MJ’in 2007’de kaydettiğini, sesin ona ait olduğunu savunuyor. Ancak Jackson’ın yeğenleri Taryll, Taj ve TJ, “Amcamızın sesini tanırız. Bu o değil” dedi.

BREAKING NEWS DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN

MICHAEL JACKSON FOTO GALERİ

MICHAEL JACKSON CENAZE TÖRENİ

MICHAEL JACKSON ŞARKILARI

DUBLÖR MÜ SÖYLEDİ

Kardeşi Jackie ise “Ağabeyimin yeni albümünden bazı şarkıların çıkarılmasını istemiştik. Bu sahtekarlık değil, ama şüphelerimiz var” diye konuştu. Kız kardeşi LaToya Jackson da şüphelere hak verdi.

Hayran sitelerinde, şarkının çok küçük bir bölümünde ‘gerçek’ Michael Jackson’ın sesinin yer aldığı, üstelik bu vokallerin muhtemelen başka şarkılardan kesip yapıştırıldığı, geri kalanının ise MJ’in sesini taklit eden bir ‘dublör’ tarafından söylendiği savunuldu.

Haber

İlginizi Çekebilir