Arıza müzisyen sinemaya el attı

Rock dünyasının başı dertten kurtulmayan en ‘arıza’ müzisyeni Pete Doherty, ilk sinema filminde oynamaya hazırlanıyor. Uyuşturucu kullanmak suçu yüzünden verdiği konser sayısından çok mahkeme salonlarına çağrılan 31 yaşındaki Doherty, Fransız müzisyen Serge Gainsbourg’u hatırlatan imajıyla çağının en ‘cool’ adamlarından biri.

Beyazperde.com’un haberine göre, Fransız şair ve yazar Alfred de Musset’in hayatından esintiler taşıyacak olan filmde Doherty’e eşlik edecek olan aktris ise Serge Gainsbourg’un kızı müzisyen-oyuncu Charlotte Gainsbourg. Çekimlerine bu ayın sonunda Paris’te başlanacak film hakkında, “Bir aşk üçgeni hikayesi. Bu yüzden hayli şiddetli ve romantik. İyi bir oyuncu olup olmadığımı bilmiyorum, fakat iyi olduğumu söylüyorlar” şeklinde konuşan Doherty, Fransa’da ülkesinde olduğundan daha popüler bir figür.

Yazar George Sand ile yaşadığı büyük aşkla anılan Musset, sevgilisi Sand’i hastalığı sırasında hekimiyle aldatmış ve bitmeyecek denen aşk üç sene sonunda büyük bir ayrılığa dönüşmüştü. Film, Musset’in daha sonra bu fırtınalı dönemi anlattığı romanından izler taşıyacak.

Haber

İlginizi Çekebilir