Ailesi tedirgin..

Geçtiğimiz ay 18 yaşına basan Miley Cyrus, kontrol edilemez bir hale geldi! Arkadaşları, aile otoritesini saymayan Cyrus için endişeli ‘Hannah Montana’ dizisindeki rolüyle henüz küçük bir çocukken şöhrete kavuşan Miley Cyrus, tam anlamıyla kontrolden çıkmış durumda. Geçtiğimiz günlerde 18 yaşına basan Cyrus, anne ve babasının boşanmasından da ‘cesaret’ alarak, her zamankinden de çılgın ve kontrol edilemez bir halde! In Touch dergisine konuşan genç yıldızın arkadaşları, şunları söyledi: “Hollywood’un en çok kazanan isimlerinden… Geçen yıl 48 milyon dolar kazandı. Daha iddialı ve seksi olmak zorunda. Hakkında daha çok haber yapılmasını, daha da popüler olmayı istiyor. Onun için her şey bir oyundan ibaret. Ancak ailesinin sorumsuzluğu nedeniyle ipleri çoktan elinden kaçırdı.”

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

TEŞHİRCİ

Miley Cyrus’ın konserlerinde ve galalardaki hallerini görenler gözlerine inanamıyor. Birkaç yıl öncesine kadar yaşıtlarından farksız giyinen Cyrus, sahneye resmen yarı çıplak ve çok iddialı giysilerle çıkıyor!

PARTİ KIZI

Cyrus, 18 yaşına basar basmaz kendine bir ev satın aldı. Genç yıldız, evinde sürekli partiler düzenliyor. Uyuşturucunun da olduğu bu partiler; bir çok genç yıldızın, Cyrus ile görüşmeyi kesmesine neden oldu.

ERKEK AVCISI

Cyrus, arka arkaya medyada farklı erkeklerle göründü. Geçen ay önce Liam Hemsworth ile öpüşürken görüntülenen Cyrus, geçenlerde de Avan Jogia ile bir gece kulübünde fotoğraflandı.

Haber

İlginizi Çekebilir