Cem Yılmaz'dan 2011 model espriler

 

Usta komedyen Cem Yılmaz, tam iki yıl aradan sonra önceki gün Maslak TİM’de yeni stand-up gösterisini sergiledi. ‘CM101MMXI’ adlı gösterinin biletleri günler öncesinden tükenirken Cem Yılmaz basın mensuplarının gösteriden görüntü almasına izin vermedi.

İlk gecenin en ilginç yanı ise salonun hiçbir yerinde Yılmaz’la ilgili hiçbir afiş ya da fotoğrafın bulunmamasıydı. Yılmaz’ı izlemeye gelenler içeriye ‘Çin Rüyası’ adlı gösterinin tanıtım afişinin asılı bulunduğu kapıdan girdiler.

Maslak TİM yetkilileri hiçbir gazeteye ilan vermedikleri, özel olarak hiçbir duyuru yapmadıkları halde ocak ve şubat aylarındaki toplam 18 gösterinin bütün biletlerinin satışa çıkar çıkmaz iki gün içinde tükendiğini, telefonların susmaması üzerine 31 Aralık ile 1 ve 2 Ocak tarihlerinde yer kalmadığını açıklamak için gazetelere ilan vermek zorunda kaldıklarını, Yılmaz’ın gösterileri için salona asılacak afişleri bile yetiştiremediklerini belirtti.

İKİ SAAT ŞOV YAPTI
Sahneye her zaman olduğu gibi siyahlar içinde çıkan Cem Yılmaz yaklaşık iki saat boyunca izleyicilerini gülmekten kırdı geçirdi. Gösterisine özel bir şarkı eşliğinde ve elinde sigarasıyla çıkan Cem Yılmaz son yıllarda sigara yasağı ile uygulanan yöntemlere gönderme yapmayı da ihmal etmedi.

İŞTE CEM YILMAZ’IN 2011 ESPRİLERİ
■ Sigara içmek yasaktır. Cezası 69…

■ Ayrılıklar sonrası söylenen “Beni taşıyamadı” sözü için Hamal Sex yapıyoruz herhalde…

■ Acun Ilıcalı’nın yarışmasında hâlâ bardak yeniyor, hayvan taklidi yapılıyor. Yurtdışında ise adamlar bardağı yiyor bir de üstüne sıçıyor…

■ Yetenek Sizsiniz için, babama dedim ki: “Baba sen katıl, ‘Yeteneğiniz ne?’ diye sorarlarsa ‘Cem’i yaptım’ dersin…

■ Gösteri öncesinde birçok üniversiteye gittim, Bilgi Üniversitesi hariç…

■ Bu Facebook ve Twitter’da amaç manitacılık değil mi… ‘Yok benim 1000 tane arkadaşım var’… Yahu yarın bir kavgan olsa kaç tanesi gelir bırakın bu işleri…

■ Birçok yerde oyun sergiledim. Artık ‘Parayla espri yapmayacağım’ dedim. Rahmi Koç Müzesi’nin 10. yıl gecesinde sahneye çıktım. Tabii parayla ilgili espri yapılacak bir ortam değil. Rolex saatimi de cebime koydum. Raslantıya bak oyun sonunda Rahmi Koç bana Rolex saat hediye etti. ‘Bende var diyemedim’ tabii. Rahmi Koç çok misafirperver çok iyi bir insan. Onunla 40 dakikaya yakın sohbet ettik. Sonra geldi biri karanfilini değiştirdi meğer mumyasıymış…

■ Film çekimleri sırasında Afyon’da Zafer abi ve Ozan’la peştemalleri giydik hamama girdik. Biri elinde telefonla bizi çekmeye çalışyor. ‘Ne yapıyorsunuz? Burada olmaz’. Adam, bana ‘Biz sizi her halinizle seviyoruz’ dedi.

■ Ben bu işe girmeden önce THY’ye girdim. Beni tipsizlikten almadılar. ‘Havada olmaz sizi yer hostesi yapalım’ dediler. Daha sonra deve kestiler iyi ki gelmedi diye.

■ CIA sperm örneğini almak için Erol Büyükburç’un peşindeymiş. Onu anlamadım zaten 4 tane spermi var.

Haber

İlginizi Çekebilir