Nicolas Cage İstanbul'da!

 

Amerikalı ünlü aktör Nicolas Cage, Eva Mendes ile başrollerini paylaştığı 2007 yapımı ‘Hayalet Sürücü’ (Ghost Rider) filminin devamı niteliğindeki filmin Kapadokya’da çekilecek final sahneleri için Türkiye’ye geldi. Cage, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde sıcakkanlı tavırlarıyla dikkat çekerken hayranlarının hatıra fotoğrafı çektirme isteğini kırmadı.

Avanos, Ürgüp, Göreme ve Zelve gibi turistik alanlarda çekilecek final sahneleri için bugün saat 15:50’de ailesi ile İngiliz British Airways’e ait tarifeli bir uçakla Londra’dan İstanbul’a gelen 47 yaşındaki Nicolas Cage, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda TAV’ın ‘Primeclass’ CIP hostesleri tarafından karşılandı. Cage, 6 yaşındaki oğlu Kal-El ve eşi Alice Kim’i de Türkiye’ye getirdi. Sıcakkanlı tavırlarıyla dikkat çeken ve başında kovboy şapkası bulunan ünlü aktör Cage, hayranlarının fotoğraf çektirme isteğini kırmayarak tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ayaküstü gazetecilerle konuşan Cage, “Güzel ülkenizde olmaktan dolayı çok mutluyum. Sizi görmek çok güzel” demekle yetindi. Cage, çekimler için ailesi ile THY’nin tarifeli uçağı ile İstanbul’dan Kayseri’ye hareket edecek, oradan da Kapadokya’ya geçecek.

FİLM İÇİN 400 KİŞİLİK EKİP GELİYOR
Ünlü oyuncu, Kayseri’ye inip oradan karayoluyla filmin çekileceği Kapadokya’ya geçecek. Filmin çekimleri için Türkiye’ye yurtdışından 400 kişilik bir ekip gelecek. Avanos, Ürgüp, Göreme ve Zelve gibi turistik alanlarda çekilecek final sahnelerinde Türkiye’den de 35-50 yaş grubunda 50 figüranın rol alacağı filme, 150 kişinin başvurduğu öğrenildi.

Figüranlar, film için saçlarını kazıtacak ve geçici dövme yaptıracak. Esas ismi Nicolas Coppola olan ve ünlü yönetmen Francis Ford Coppola’nın yeğeni olan Cage, 1995 yılında En İyi Erkek Oyuncu dalında Akademi Ödülü’nün sahibi oldu.

Haber

İlginizi Çekebilir