Eminem, GTA Filminde!

Dünyaca ünlü rapçi Eminem, oyunculuğa yabancı bir isim değil ama onu uzun bir süredir beyaz perde de görmek mümkün olmuyordu. Yeni dedikodular bu durumu tersine çevirecek tarzda. Söylentilere göre Eminem, Rockstar’ın Grand Theft Auto filminde başrolü oynamaya en yakın isim.

 http://ninetynineproblemsbutmykicksaintone.blogg.se/images/2011/eminem_gta_126605209.jpg


Rockstar daha önceden de GTA’nın bir filmini yapmaya karar vermiş fakat daha sonra oyunun önüne geçmesi ve zarar vermesi endişesiyle bu projeden vazgeçmişti. Ünlü film şirketi 20th Century Fox ise bu ısrarını halen sürdürüyor. Hatta şirketin, 8 mile ve Get Rich or Die Trying filmlerinden tanıdığımız Paul Rosenberg ve Stuart Parr gibi isimlerle de dirsek temasında olduğu biliniyor.

Film için düşünülen isim de fısıltı gazetesinde yer alıyor. “Random Acts of Violence” olarak isimlendirilen filmin bu sene vizyona girmesi planlanırken, Grand Theft Auto 5’in 2011 sonu veya 2012 başlarında çıkacağı haberlerinin kulaktan kulağa yayıldığını düşünürsek, bu yapımın oldukça iyi bir reklam malzemesi olacağını söylemek sanırım yanlış olmayacaktır.

 

Haber

İlginizi Çekebilir