En marjinal popçu İstanbul'a geliyor!

Ünlü İngiliz popçu Boy George, 21 Ocak’ta İstanbul’da hayranları ile buluşacak.

Son dönemde Skunk Anansie’nin solisti Skin ve Pop divası Grace Jones ile stüdyo çalışmalarında olan Boy George’un kariyerinin en üretken döneminde partneri DJ Marc Vedo ile İstanbullulara unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlandığı bildirildi.

Culture Club Grubunun eski solisti Boy George’un, yaşayan son pop ikonu olduğu vurgulanan açıklamada, sayısız ödül sahibi sanatçının, 21 Ocak Cuma gecesi 360istanbul Sahnesi’nde DJ Marc Vedo eşliğinde DJ performansını içeren şovunu gerçekleştireceği belirtildi.

Kariyerine İngiltere’de başlayan Boy George, 1980’lerin doğa üstü grubu Culture Club ile başladı. Daha sonra solo olarak devam eden kariyerinde ise, milyonlarca plaklık satış rakamına ulaştı.

DJ’lik kariyerine 1970’li yıllarda başlayan sanatçının, Acid House ve Chicago tarzı tonlarla harmanladığı setleriyle o günden bu yana büyük başarılar elde ettiği, Vancouver’ın karlı tepelerinden Bondi Beach’in altın rengi kumlarına kadar uzanan turneleri de gerçekleştirdiği ve dünyanın en önemli kulüplerinde çaldığı kaydedildi.

Aynı zamanda başarılı bir yapımcı da olan Boy George’un, “Generations of Love”, “When Will You Learn” gibi parçalarının yanı sıra prestijli müzik firmalarından yayınlanan parçaların yapımcılığını da üstlendiği belirtilen açıklamada, sanatçının, Erick Morillo, Jeremy Healy, Deep Dish, Rui Da Silva, Afrika Bambaataa, Hi-Gate, Adamski ve Faithless gibi dans müziğinin en önemli isimleriyle ortak çalışmalara imza attığı da aktarıldı

Haber

İlginizi Çekebilir