Robbie Williams:'Evimde ruhlar yaşıyor'

Sun’un haberine göre, ünlü şarkıcı, karısı Ayda Field ile birlikte yaşadığı Mulholland Drive malikanesinde bir ruhun yaşadığına inanıyor.


Gazeteye konuşan bir kaynak, “Köpekler onu görebiliyor ve lakabı Bertie. 20 yüzyılın başlarında yaşamış bir erkek olduğunu düşünüyorlar.” dedi ve “Rob, dolaşan ruhu elinde martinisini tutan takım elbise içinde biri olarak hayal ediyor.” diye de ekledi.


Ünlü şarkıcı daha önceki bir röportajında, İngiltere kırsalında bulunan evinde, Kral VIII. Henry’nin karısı tarafından rahatsız edildiğini anlatmıştı.


Star
dergisinin haberine göre, Robbie, İngiltere’deki 7 Milyon Sterlin değerindeki malikanesinde kötü bir şöhrete sahip olan İngiliz monarşının altıncı ve son karısı Catherine Parr’ın varlığını hissettiğinden emin olmasına rağmen hiç korkmadığını anlatmıştı.


“Evde ruhlar olduğuna inanıyorum. Herhangi bir şey görmedim ve duymadım ama hissettim. Hissettiklerimin korkutucu olmadığını söyleyebilirim. Aslında orası Catherine Parr’ın eski eviydi; daha doğrusu biz eski evde değil de evin ambarında oturuyoruz.” diyen Robbie’nin evi daha önce de doğa üstü olaylarla anılmıştı.


Ünlü yıldızın malikaneyi alma sebebinin uzaylıları çeken görünmez enerji rotasının üzerinde olduğu söyleniyor, kendisi de hayatında üç kere uçan daire gördüğünü iddia ediyor.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

Robbie Williams – Angels

Haber

İlginizi Çekebilir