Tantrik seksle beş saat sevişiyormuş

Uzakdoğu sporlarına olan bitmek tükenmez merakı ve seks hayatıyla ilgili gizemleri basınla paylaşmaktan çekinmeyen tavrı, İngiliz rock şarkıcısı Sting’i yeniden gündeme getirdi. Milliyet Cadde’den Menderes Özel efsanevi rockçının seks yaşamını yazdı:

15 YILDIR TANTRİK SEKS YAPIYOR
Sting, saatlerce nasıl seviştiğini detaylandırmaktan çekinmiyor. Eşi Trudie de “Eş değiştiriyoruz” diyebilecek kadar rahat. Ve artık Sting, ‘hayatının kışı’nı yaşamaktan söz ediyor. Sting’le ilgili bu gerçeği kabullenmelisiniz: Onun olağandışı bir cinsel gücü var ve 15 yıllık tantrik seks (Hinduizm ve Budizm kaynaklı, erkeğin saatlerce boşalmadan sevişebilmesini de sağlayan cinsel pratik silsilesi) tecrübesinden sonra bunu bulduğu her fırsatta ifşa etmekten hiç çekinmiyor. Sting’in (59) yarı yaşındaki adamlar bile sosyal yaşam girdabında dipe doğru dönedururken, Sting seks yaşamının mükemmeliğini anlatmaya o kadar  hevesli ki, sanki o ayrıntıları daha az şanslı olanların yararına “Benden ders alın” der gibi tedavüle sokuyor. Korkmanıza gerek yok; henüz eşi Trudie Styler ile sahnede canlı bir performans gerçekleştirmeye de hevesli değil. Sting, Harper’s Bazaar’a verdiği röportajda, kendisinden iki yaş küçük eşini yatak odası maceraları için süslemekten, püslemekten zevk aldığını söylüyor.  Police topluluğunun eski lideri Sting, “Seks sahnesini seviyorum. İyi görünmeyi seviyorum. Onu süslemeyi, giydirmeyi seviyorum” diyor. 30 yıllık sevgilisini, eşini gerçekten çok sevdiğini vurgulayan Sting, “Bu tanrı vergisi. Trudie ne zaman yanıma gelse dünyam aydınlanıyor” demeyi de ihmal etmiyor.

http://im.haberturk.com/2011/01/26/595237_detay.jpg?1296120021

YATAKTA KONTROLÜNÜ KAYBETMİYOR
Bazıları uzun süreli aşkın sırrının, yatak odası fantezilerini ifşa etmekten çok, gizemde yattığını söyleyebilir. Dürüst olmak gerekirse Sting, Trudie ile yatay bir yoga pozisyonundayken nasıl giyindikleri konusunda henüz bir sır vermedi. Harper’s’a geçen yıl Shirley Bassey ile bir düet yaparken nasıl ‘drag queen’ (zenne) kılığında sahneye çıktığını, “Şimdi kadınlara yeni bir anlayışla saygı duyuyorum” ifadeleriyle anlatmasıysa yalnızca bir tesadüf olabilir.Onun seks yaşamını İngiltere’nin bilinçüstüne yerleştiren olay 90’larda News of the World gazetesine verdiği röportajdı. Sting, “Şimdi 44 yaşındayım ve hiç olmadığım kadar fit hissediyorum. Vücudumla 20 yaşımda bile yapamadığım şeyleri yapıyorum” demişti. Tutkunu olduğu yoganın kendisinin tantrik seks maratonlarına hazırladığını söyleyen Sting, “Tantrik seksin sırrı karnınızı içeri, omur-ganıza doğru çekmeniz ve bu arada nefes alıp-vermeye devam edebilmenizde gizli… Bu yolla kontrolü asla kaybetmiyorsunuz. Siz istediğiniz zaman bitiyor. Beş saate kadar sürebilir” demişti. Neden altı çocuklu zengin, başarılı ve olgun bir adam, dünyaya karnını içine çekip beş saat seks yapabildiğini ilan etme ihtiyacı duyar?

ÇELİŞKİLİ AÇIKLAMALAR
Yazar Sally Brampton, “Seks hakkında açık olmamız gerektiğini söylemek istiyor. Ancak insanların zayıf oldukları konularda böbürlenme eğilimli olduklarını düşünüyorum” diyor. Caledonian Üniversitesi’nden Cynthia McVey ise Sting’in açık sözlülüğünün erkeksi kendine güvenin kanıtı olabileceğini söylüyor; “Seks yaşamlarını anlatmayı sevenler, kendilerinin diğerlerinin hayal edebileceğinden çok daha coşkulu ve aktif olduğunun düşünülmesini istiyor olabilirler” diyor.Sting o efsane röportajından birkaç yıl sonra her şeyin o kadar da ‘tantrik’ olmadığını açıklamış, suçu Bob Geldof’un üzerine atmıştı. Sözde Geldof ona, “Tantrik seksin ne olduğunu bilip, bilmediğini sormuş”, Sting de “Hiçbir fikri olmadığı” yanıtını vermişti. Sting ve Trudie’nin ne kadar uyumlu bir çift olduğunu kanıtlayan bir vaka da var karşımızda. Howard Stern’in radyoda “Hâlâ eş değiştiriyor musunuz? şakasına Trudie’nin yanıtı “Evet tatlım” olmuş, daha sonra Sting’i seks kulüplerinde başka kadınlarla görmekten nasıl tat aldığını anlatmaya başlamıştı. Birkaç gün sonra Trudie “Şakaydı. Eş değiştirmiyoruz” dedi.Sting, 58 yaşına girdiği günlerde Times’a verdiği röportajda şunları da söylemişti: “Hayatımın kışına girmek üzereyim ama bir başka baharın da yolunu gözlüyorum.” Ne dersiniz, Sting’in ‘tantrik, dandrik’ açıklamalarının yaşla ilgisi olabilir mi?

Haber

İlginizi Çekebilir