Selena Gomez'in Büyülü Dünyası!

Çok ünlü ve çok güzel… ayrıca gezegendeki en yakışıklı genç ile zaman geçiriyor!

Genç yaşında rağmen çok büyük aşama kaydeden Selena Gomez, Disney dizisi ” Waverly Place Büyücüleri“ndeki rolü ile büyük bir hayran kitlesine sahip oldu ve milyonlarca genç kız için önemli bir rol model haline geldi.

Süper yıldız Selena Gomez’in hayatına kısaca bir göz atmak ister misiniz?


Selena Gomez'in Büyülü Dünyası
Selana kırmızı halıda sofistike gece elbiselerini ve boş zamanlarında kot pantolonları tercih ediyor. Fakat asla çok fazla aksesuar kullanmıyor. Bu Selena’nın giyim stilinin bir özeti! Selena Topshop Londra’dan alışveriş yapmayı çok seviyor. New York’ta da bir mağaza bulunmasına rağmen Londra mağazasının New York’takiyle karşılaştırılamayacağını söylüyo
Selena Gomez'in Büyülü Dünyası
Disney’in “Waverly Place Büyücüleri” dizisinde Alex Russo karakterini canlandıran Selena büyük bir hayran kitlesine sahip. Dizinin açılış şarkısı “Everything Is Not What It Seems” i de kendisi seslendiren Selena müzik kariyerinin başlangıç işaretlerini de bu şarkıyla veriyordu
Selena egzotik görünümünü Meksikalı annesi ve yarı İtalyan olan annesinden alıyor. Annesi Selena’nın en büyük ilham kaynağı ve en iyi arkadaşı. “Annemle SPA merkezine gitmeye bayılıyorum. Her zaman harika zaman geçiriyoruz.
Selena Gomez'in Büyülü Dünyası
Selena ve Justin Bieber’in birlikte çekilen samimi fotoğrafları tüm dünya büyük olay yaratsa da hala sadece ‘İyi arkadaşlar’ oldukları konusunda ısrarcılar. Bir röportajda Selena hayalindeki erkek arlkaşı şöyle tanımladı, “Hayata gülerek bakabilmeli ve her şeyi ciddiye almamalı. Beni sık sık aramalı ve bana güze SMS’ler atmalı” Bu arada Selena ilk öpücüğünü “Suite Life of Zack & Cody”in bir bölümünde oyuncu Dylan Sprouse’dan aldı.
Selena aynı zamanda büyük bir hayvan sever. Özellikle köpekleri çok seviyor. “Tam beş köpeğim var. Uzak olduğumda onları çok özlüyorum. Beni her yere takip ediyorlar. Ne zaman dolaptan birkot çıkarsam üzerinde köpek tüyü oluyor. ” Selena köpeklerinden biri olan Chip’i köpek barınağından aldı. Justin Bieber da Selena’nın bu tutkusunu paylaşıyor. Justin de yakın zamanda PETA’nın terkedilmiş köpekler için başlattığı kampanyaya destek vermişti.
Selena dudak parlatıcılarını ve yüksek topuklu ayakkablılara bayılsa da en çok Converse’lerini giymeyi seviyor. Selena’nın tam 20 çift Converse’i var. Diyet Kola ve İtalyan yemekleri Selena’nın en büyük zaafları. Salatalık turşusu ve patlamış mısırı birlikte yemek ünlü yıldızın sıra dışı tutkularından biri.

Haber

İlginizi Çekebilir