Sadakatsiz Justin Timberlake

Justin Timberlake ve Jessica Biel aşkına ikinci darbe. Timberlake, güzel sevgilisini ikinci kez aynı seksi dizi oyuncusuyla aldattı!

Hollywood’un en güzel kadınlarından biri olarak gösterilen Jessica Biel, Justin Timberlake’e duyduğu aşkın kurbanı oluyor. Timberlake’in saygı duyulan bir müzisyen ve oyuncu olması için geri planda kalmayı ve sevgilisini desteklemeyi tercih eden güzel oyuncu, ikinci kez aldatıldı.

http://www.onemlihaberler.com/files/news/thumb/56456193bf.jpg
ONDAK UZAK KALAMIYOR
Dizi oyuncusu Olivia Munn ile daha önce de birlikte olduğu yazılan Timberlake, bu ilişkiyi yalanlamıştı. Ancak ünlü şarkıcının kısa bir aradan sonra ilişkiyi sürdürdüğü ortaya çıktı. Munn’ın sürekli olarak Timberlake ile mesajlaştığını ve telefonlaştığını belirten arkadaşları, “Olivia, Justin’i çok beğeniyor. İlişkileri gizli saklı sürüyor. Sık sık bir araya gelmeye çalışıyorlar” diye konuşuyor. Gazetelerde yazan her şeyi yalanlayan ve sevgilisi Jessica Biel’a Munn’ı tanımadığını söyleyen Timberlake, yakın çevresine Munn’ın çok seksi olduğunu ve ondan uzak kalamadığını anlatıyormuş!

 

Haber

İlginizi Çekebilir