Nasıl barıştılar?

Hollywood’un en ünlü ve güçlü kadınlarından biri olan Jennifer Lopez, boşanmanın eşiğinden nasıl döndüğünü In Touch’a anlattı: Taviz vermeden ve orta yol bulmadan aşk yaşanmaz!

Latin müziğin önde gelen isimlerinden Marc Anthony ve altı yıllık eşi Jennifer Lopez’in boşanacağına dair haberler, son günlerde sık sık magazin basınında yer alıyor. Lopez, bitmenin eşiğine gelen evliliğini nasıl kurtardığını In Touch dergisine anlattı ve ilişkisinde zorluk yaşayan kadınlara tavsiyelerde bulundu. İşte dünyanın en güzel ve güç kadınlarından biri olan Lopez’den ilişkiyi ayakta tutma rehberi…

KARİYERİNİZE ZAMAN AYIRIN
İlişkinizin sağlam olması için kendinize ve kariyerinize de zaman ayırmayı asla unutmayın. Hamileliğim ve doğumdan sonra geçen ilk yıl çok zordu. Ancak kariyerime odaklanarak ve bol bol çalışarak tüm bu sorunların üstesinden gelmeyi başardım.

İSTEMEDİĞİ ŞEYLERİ YAPMAYIN
Birlikte olduğunuz erkeğin sizden haklı talepleri olduğunda kulak arkası etmeyin. Unutmayın taviz vermeden ve orta yol bulmadan ilişki yaşanmaz. Marc’ı ikna etmeden ‘American Idol’da yer almayı kabul etmedim.

SADAKAT ÖNCELİĞİM OLDU
Marc, için iyi ve kötü şeyler söyleyenler hep oldu. Ancak ilişkimizin güven ve sadakat üzerine kurulmuş olması, benim ilk önceliğimdi! P. Diddy ile yaşadığım ilişkide sürekli aldatıldım. Bir daha asla aynı şeyi yaşamak istemem.

ÇOCUKLAR İLİŞKİYİ AYAKTA TUTAR
İlişkimizin sağlanmaşmasını çocuklarımız sağladı. Onların yanında tüm sıfatlarımızdan uzak olduğumuz için birbirimizi de daha iyi tanıma şansı yakaladık. En kısa zamanda yeni bir çocuk daha istiyoruz.

Haber

İlginizi Çekebilir