Tesadüfen yıldız Robbie Williams!

Her ne kadar bugün evli barklı bir erkek olarak çok daha düzenli bir yaşam sürüyor olsa da, 1990’lı ve 2000’li yılların İngiliz müzik dünyasına damgasını vurmuş olan Robbie Willimas’ın daha önce hangi işlerle uğraştığını biliyor muydunuz?

Bir müzisyen olmak çocukluk hayalleri arasında olsa da, Williams ilk olarak, her İngiliz erkek çocuğu gibi futbolcu olmak istemiş hatta ilk gençlik yıllarına kadar tüm hayallerini bu kariyer üzerine kurmuş.

http://1.bp.blogspot.com/_dhnC3YNNccw/TJtlYZa6tNI/AAAAAAAABS4/8EDx6q85zA4/s1600/SingTShirt2.jpg

Ancak ayak bileği sakatlanan genç oyuncu, bu sakatlığın ardından futbol kariyerinde ciddi bir ilerleme sağlayamayacağını anlayınca cam satıcılığı, oyunculuk gibi çeşitli işler yapmış.

ROBBIE WILLAMS FOTO GALERİ

Sonunda gazetede gördüğü yeni kurulacak bir grup için erkek müzisyen aranıyor ilanına yanıt verince yolu Take That ile birleşmiş.

Take That ile büyük bir müzikal başarı yakalayan Robbie ve dostlarının başarısı maalesef çok uzun sürmedi. 90’ların ortasında anlaşmazlıklar nedeniyle grupla yollarını ayıran Robbie solo kariyerine başladı ve geçen sürede çok büyük başarılara imza attı.

TAKE THAT BRIT AWADS 2011 PERFORMANSINI İZLE

8 stüdyo albümüne imza atan Robbie, Latin Amerika’da sattığı 3 milyondan fazla albümle, Latin Amerikalı sanatçıların ardından bu coğrafyada en çok albümü satan müzisyen olmayı başardı. 2006 Dünya turnesinde ise bir günde 1.6 milyon bilet satışıyla, konser biletleri en hızlı satılan sanatçı olarak Guinness Rekorlar Kitabı’na girdi. Özel hayatında da inişler çıkışlar yaşamasına rağmen Robbie bir radyon programında Türk asıllı kız arkadaşı Ayda Field’e evlenme teklif etti ve çift 10 Ağustos 2010’da dünya evine girdi. 2010 yılı içinde Take That yeniden bir araya geleceğini de açıkladı. Take That’le ya da tek başına, öyle görülüyor ki Robbie’nin yıldızının sönmesi mümkün değil.

Haber

İlginizi Çekebilir