James Blunt geliyor!

Goodbye My Lover”, “You’re Beautiful”, “High” ve “Stay The Night” gibi müthiş parçalarıyla kısa zamanda dünya çapında bir superstar olan James Blunt iki dünya turnesi sonrasında yepyeni albümü “Some Kind of Trouble” ile ilk kez Türkiye’de…

bu büyük buluşma 24 Haziran Istanbul Küçükçiftlik Park – 25 Haziran İzmir Arena’da Türkiye’nin dört bir yanından onbinlerce  müzikseverin katılımıyla gerçekleşecek.

“Kendimi bir roller-coaster’da gidiyor gibi hissediyorum” diyor James Blunt. İki albüm, iki dünya turnesi ve 18 milyonluk albüm satışı sonrasında dünyada pek az kişinin deneyimleyebileceği bir yolculuğa çıkan sanatçı  yepyeni albümü “Some Kind Of Trouble” ile  eve geri dönüyor. Albüm oldukça keyifli ve 80’lerin başında Batıya hakim olan iyimserliği, özgürlük heyecan ve saflığı yansıtıyor.

Blunt’in ilk albümü “Back To Bedlam”, “You’re Beautiful”,”High” ve “Goodbye my lover” gibi müthiş parçalarıyla sanatçıyı dünya çapında bir superstar haline getirdi.

2007’de çıkardığı ve “1973”,”Same Mistake”,”Carry you Home”gibi hit parçaların yer aldığı ikinci albümü “All The Lost Souls”  dünya çapında 5 milyonu aşkın bir satış rakamı elde etti. James Blunt, iki Brit, iki World Music, iki MTV Video Müzik, bir MTV Avrupa Müzik ödülü ve 5 Grammy adaylığı olmak üzere sayısız ödülü de evine götürmeyi başardı.

Haber

İlginizi Çekebilir