Will Smith'in kızı Willow'dan ikinci single

Günümüzün en çok konuşulan yeni yeteneklerinden Willow, 2. Single’ı “21st Century Girl”ün prömiyerini 1 Mart’ta The Oprah Winfrey Show’da yapıyor!

Will Smith’in kızı Willow Smith’in yeni şarkısı “21st Century Girl” 1 Mart’ta müzikseverlerle buluşuyor! Bir dans klasiği olmaya aday bu şarkı Willow’un tüm dünyada rekorlar kıran “Whip My Hair” şarkısının ardından ikinci single’ı olacak. Şarkıyı ilk kez 1 Mart’ta Amerika’nın en ünlü TV şovlarından The Oprah Winfrey Show’da söyleyecek olan Willow’un henüz adı açıklanmayan yeni albümü ise Mayıs ayında Sony Music etiketiyle müzik marketlerde olacak.

Prodüktörlüğünü Twin & Alke’nin üstlendiği ve “21st Century Girl” şarkısını, Joacim Persson, Niclas Molinder, Johan Alkenas, Drew Ryan Scott ve Omarr Rambert yazdı. Çekimleri tamamlanan videonun yönetmenliğini ise Black Eyed Peas ve Eminem’in de videolarını çekmiş olan Amerikalı Rich Lee üstleniyor.

2000 doğumlu Willow Smith küçük yaşına rağmen birçok ülkede liste birincisi olurken şu sıralar Justin Bieber ile turnede hayranlarıyla buluyor.

Willow Hakkında Bunları Biliyor Muydunuz?
 * Ünlü film yıldızı Will Smith ve Matrix filmlerinden tanıdığımız oyuncu eşi Jada Pinkett Smith’in kızı olan 2000 doğumlu Willow Smith, babasıyla “I am Legend” filminde rol almıştı.

*Willow’un şarkısı “Whip My Hair” yayınlandığı gün youtube’da 100,000’in üzerinde kişi tarafından izlendi ve şimdiyse 20 milyona yaklaşan kişi tarafından izlenerek youtube tarihinin en çok izlenen müzik videolarından biri oldu! Ayrıca hayran videoları birlikte youtube’daki Willow içeriklerinin sayısı 60 milyonu geçiyor!

*Twitter’da Ciara ve Britney Spears gibi pop ikonları tarafından övgüler alan Willow, twitter’daki en popüler isimlerden biri.

*Willow’un Whip My Hair videosu Lady Gaga’nın “Poker Face” ve Justin Bieber’in “Baby” videosunun da yönetmeni olan Ray Kay tarafından çekildi!

*Willow’un Whip My Hair şarkısı “Late Night with Jimmy Fallon” programında Neil Young taklidi yapan Fallow tarafından cover’landı ve bu parodide kendisine efsanevi müzisyen Bruce Springsteen de eşlik etti. Videoyu Willow’un internet sitesi willowsmith.com ‘dan izleyebilirsiniz.

*Single’ı yayınlandığı anda Billboard’un dijital satış listelerinde 4. sıraya yerleşen Willow, 2010 yılın en iyi çıkış yapan ismi oldu.

Haber

İlginizi Çekebilir