Lady Gaga şovunda yer alma şansı

Virgin Mobile, Lady Gaga’nın ikinci stüdyo albümü için düzenlediği Monstre Ball turnesine blog yazarı ya da video habercisi bulmak amacıyla yarışma düzenliyor. Yarışmaya katılmak isteyenler, İngilizce sunacakları 1-2 dakikalık video çalışmalarını göndererek, Lady Gaga’nın Monster Ball turnesinde “Little Local Monster Blogger” olma fırsatı yakalayacak.

Uluslararası yarışmacılar arasından seçilen bir kişi, New Jersey eyaletindeki Newark’ta “Monster Ball Show”a katılarak, Virgin Mobile’ın Monster Ball blog yazarı Dannielle Owens-Reid ile yan yana çalışma ve şovda röportajlar yapıp birçok doküman toplama şansı bulacak.

Şov için uçuş, konaklama ve vize başvurusunda gerekli davet mektubu, uluslararası bir sanatçı platformu olan Talenthouse tarafından sağlanacak.


LADY GAGA FOTO GALERİ

LADY GAGA-BORN THIS WAY


HERKES
KATILABİLİR
Talenthouse adında Silikon Vadisi merkezli uluslararası bir sanatçı platformunda pazarlama direktörü olarak çalışan Burcu Çetin, yaptığı açıklamada, yarışmaya katılmak için blog yazarı ya da video habercisi olmak gerekmediğini, Lady Gaga hayranlarının hepsinin yarışmaya katılabileceğini söyledi.

En yüksek oyları alan video sunumları arasından 10 kazananın seçileceğini ifade eden Çetin, “Bunlardan 9’u Amerika’da ikamet eden yarışmacılar arasından seçilecek. Kazananların hangi şovda yer alacağını Virgin Mobile belirleyecek. Newark Show’u için seçilen kişi ise uluslararası katılımcılardan biri olacak.” dedi.

Haber

İlginizi Çekebilir