İbrahim Tatlıses vuruldu!!

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses‘in Beyaz TV’deki İbo Show programının çekiminin ardından Şişli Sanayi Mahallesi’nde bulunan Nurol Plaza’dan aracıyla çıkış yaptığı sırada, 3 otomobil tarafından önü kesildi. Otomobilden inen saldırganlar, Tatlıses’in bulunduğu aracı uzun namlulu silahlarla taradı. Saldırı sonucu İbrahim Tatlıses başına isabet eden bir kurşunla yaralanırken, yanında bulunan menejeri Damla Çakıcı’nın ablası Buket Çakıcı ise omzundan yaralandı.

Tatlıses, ilk olarak Özel Levent Hastanesi’ne kaldırıldı. Daha sonra Maslak Acıbadem Hastanesi’ne sevk edidi.

Maslak Acıbadem Hastanesi Başhekimi Çağlar Çuhadaroğlu, silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan İbrahim Tatlıses‘in hayati tehlikesinin devam ettiğini ancak sanatçının, hastaneye ilk geldiği noktadan daha iyi durumda olduğunu bildirdi.

Ameliyatı geçekleştiren İlhan Elmacı ve ekibi hastane girişinde basın mensuplarına açıklamada bulundu. İlhan Elmacı’nın, yapılan operasyonlar ve Tatlıses’in şu anki durumu hakkında yaptığı açıklama şu şekilde:

” Öncelikle geçmiş olsun.

Gece saat 01:00 sularında ilk tetkikleri yapıldı. Ateşli silah yaralanmasına bağlı olarak beynin ön ve yan kesiminde parçalı kırıklar, beyin zarında hasar ve beyin içinde kanama vardı. Sağ beynini içeri alan ileri derecede travma söz konusu idi.Bu sorunlar ameliyatla ortadan kaldırıldı. Böyle bir yaralanmada hayati risk yüksektir. Zamana ihtiyaç var. Kafa içi basıncını düşürmeye yönelik çalışmalar yapılmaktadır. Herhangi bir ödem oluşmaması için basınç takip edilecek. İlk planımız ilk 24 saat kendisini uyutmaktır. Hayati risk devam ediyor ama azaldığını düşünüyorum. Kaanatime göre 1 kurşun girişi ve önden de çıkışı var. Ameliyata alındığında vücudunun solunda hissiyat sorunu vardı. Şu anda uyutuluyor.  Saat 01:0’da ameliyata başladık. Bu beyin hasarı birden çok operasyonu beraberinde gerektiriyor. Sadece tek bir operasyon gerçekleştirildi. Operasyon saat 6’da bitti. Sol tarafının felç olma riski var. “

Tatlıses ile aynı araçta saldırıya uğrayan Buket Çakıcı’nın ise hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.Tatlıses,  şu anda yoğun bakım servisinde tedavi altında.

Polis ekipleri saldırganları yakalamak için soruşturma başlatırken, Tatlıses’in hastaneye sevki sırasında korumaları basın mensuplarına saldırdı.

HASTANEYE ZİYARETÇİ AKINI

Sevenlerinin yanısıra sanat dünyasından çok sayıda ünlü haberi alır almaz hastaneye koştu. Ajda Pekkan, Mehmet Ali Erbil, Hakan Altun, Hüsnü Şenlendirici, Ebru Gündeş ve Ferhat Güzel hastaneye gelenler arasında. İbrahim Tatlıses‘in eski eşi Derya Tuna hastane önünde sinir krizleri geçirdi,  oğlu İdo Tatlıses de şu anda hastanede.

DAHA ÖNCE DE SİLAHLI SALDIRIYA UĞRAMIŞTI

Öte yandan, İbrahim Tatlıses 1990 yılının ocak ayında Maksim Gazinosu’nda sahnedeyken bacağından vurulmuştu.

Haber

İlginizi Çekebilir