Justin'i kurtarma operasyonu

Justin Bieber’ın, küçük yaşında şöhrete kavuşan Michael Jackson’a benzemesinden endişe eden yakınları; genç yıldızın normal bir hayata sahip olması için çalışıyor

Pop müzik dünyasını sarsan 16 yaşındaki yetenek Justin Bieber’ın erken gelen şöhreti, yakınlarını endişelendirmeye başladı. Şöhret ve hayranları nedeniyle son bir yıldır zor günler yaşayan Bieber’ın menajerleri ve yakınları, genç yıldızın normal bir hayatı olması için çalışmalara başladı.

 

 

JUSTIN BIEBER FOTO GALERİ

JUSTIN BIEBER TUM KLİPLERİ İZLE

EKİBİ HEP YANINDA
Life&Style dergisine konuşan Bieber’ın menajeri, “Kimse Bieber’ın Michael Jackson’a benzemesini ve onun kaderini yaşamasını istemiyor. Jackson, hayatıyla ilgili her olayın ardından suçu, yaşayamadığı çocukluğuna attı. Biz de Bieber’ın her şeye rağmen normal bir gençlik yaşaması için çalışıyoruz” diye konuştu. Bieber’ın annesi
Pattie Mallette’in başında bulunduğu ekip de, Bieber’ın ünlü bir müzisyen olarak yapması gerekenlerle, bir genç olarak yaşaması gerekenler arasındaki dengeyi kurmaya çalışıyor.

http://i.sabah.com.tr/sbh/2011/03/13/Haber/690415084823.jpg?74354594399

Yaşıtları gibi yaşamasına imkan olmayan Justin Bieber’a; bu zor zamanlarında en çok kendisi gibi şarkıcı olan sevgilisi Selena Gomez yardımcı oluyor.

Bieber, istediği her konsere, her spor etkinliğine gidiyor. Ancak ona ünlü dostları eşlik ediyor. Bieber, deliler gibi çalışıp sonra arkadaşlarıyla normal bir akşam yaşıyor.

Bieber’ın hayatında her şeyin normal olmasını sağlayan insan, annesi Pattie Malette… Genç kadın, oğlunun normal bir hayatı olması için elinden geleni yapmaya çalışıyor.

 

Haber

İlginizi Çekebilir