Evet seksiyim!

Biraz zaman aldı ama Rihanna sonunda vücuyla mutlu olduğunu söyledi.

23 yaşındaki şarkıcı, Vogue dergisinin Nisan baskısındaki röportajında, “Tatillerde ve hatta film çekimlerinde, her ne kadar kitaptaki ölçüler gibi mükemmel olmasada, aslında vücüdumu sevdiğimi farkettim. Kendimi seksi hissediyorum.” dedi.

Bu yaz vizyona girecek olan aksiyon filmi için yaptığı çalışmaların da mutlaka etkisi olmuştur: “İlk defa kıvrımlarımdan kurtulmak istemiyorum. Vücudum rahat ve sağlıksız da değil, onun için bende bu şekilde yaşayacağım.”

Rihanna’nın kendine özel çalışma programını düzenleyen antrenörü, ünlü şarkıcının vücudunu “Nicole Kidman’in J.lo ile buluşması” olarak tanımlıyor.

“Spor stüdyosuna gidip eski tarzda antrenman yapmaktan nefret ediyorum.” açıklamasını yapan Rihanna, “Çok düz, rutin ve bilindik olan şeylerden nefret ederim. Gerçekten çok çok çabuk sıkılıyorum.” dedi.

Ünlü yıldız cüretkar kıyafet seçimleri hakkında da, “14 yaşında ilk defa çıkmaya başladığımda, herkesten farklı olmak istedim. Şimdi ise herşey risk alabilme hakkında. Kıyafetimi düzenlerken, birşeyleri hareket ettirmeye cesaret ediyorum. Her zaman için en ilginç olan silüete ya da biraz tuhaf görünen şeylere bakıyorum, ama onları şekillendirmem gerekiyor. Onları kendime uydurmam, ben yapmam gerekiyor. Sanırım modadaki heyecanı da zaten bu oluşturuyor.” şeklinde konuştu.

RIHANNA FOTO GALERİ

RIHANNA BÜTÜN KLİPLER

Haber

İlginizi Çekebilir