Lady GaGa: Saçlarım Dökülüyor!

Lady GaGa gibi ışıltılı bir yıldızın herkes gibi makyaj sorunları olduğuna kimse inanmak istemez ama People dergisinin son sayısına verdiği röportajında GaGa, kendisinin de herkes gibi normal rutinleri olduğunu anlattı.


Güzellik anlayışını şekillendirirken annesi Cynthia Germanotta ve Prenses Diana’yı kendine örnek aldığını söyleyen GaGa, annesinin kendine yüzünü fildişi sabunla yıkamasını önerdiğini söyledi.


Ancak bu, ünlü şarkıcının söyleneni her zaman yaptığı anlamına gelmiyor. Haftanın kaç günü makyajını silmeden yattığı sorulunca GaGa’nın cevabı, “Yedi. Bu cilt için hiç de iyi değil ama benim genlerim iyi. ” oldu. Peki cildi için iyi olan ne? Makyaj çantasında taşıdığı güneş kreminin gerekliliğini, “Yüzümün güneşte yanmasını istemiyorum çünkü kırışıklıkları artırıyor.” sözleriyle açıklıyor.

LADY GAGA FOTO GALERİ

LADY GAGA BORN THIS WAY


Platin sarısı saçlarıyla tanınan ama aslında koyu kahverengi saçları olan GaGa, koyu renk saçlarını özellikle, “sürekli boyamaktan döküldüğü için sapsarı saçlarını kestirmek zorunda kaldığında” özlediğini itiraf ediyor.


Şöhretin getirdiği tek sıkıntı da bu değil: sürekli topuklu ayakkabılar içinde yürüdükten sonra güzel bir ayak masajı yaptırmayı özlediğini itiraf eden GaGa, en önemli güzellik tavsiyesinin ise, insanın kendisi olmasıdır diyor.


“İçinden nasıl geliyorsa öyle hareket etmeli” diyen GaGa,” Ne zaman başka biri olmaya çalışsan, sıkıcı oluyor.” diye de ekledi. Son zamanlarda takma kirpik ve rimel kullanmaması bundan dolayı olsa gerek.

Haber

İlginizi Çekebilir