Lady GaGa Fotoğraflarıyla Şok Etti!

Yanaklar çökmüş, gözlerin altında kocaman morluklar, bakışlar ölü: Bu resimlerin Lady GaGa’ya ait olduğuna inanmak neredeyse mümkün değil! Skandallar kraliçesi bu şok resimleri twitter sayfasında yayınladı. Resimlere yaptığı tek yorum ise, “Born this way – Bu şekilde doğdum” oldu. Bu yorumu ise, fotoğrafların muhtemelen 23 Mayıs’ta piyasaya çıkacak olan albümünün kapak resmi olduğu anlamına geliyor.
Lady
GaGa’nın iyice zayıflamış hali de sebepsiz değil. Henüz yenilerde twitter’den, “Dans ediyor ve içiyorum: Metall, Tekno, Rock. Kaçışta olan bir kadının yolculuğu.” diye yazdı. Umarız ki sollama şeridinde devam edebilmesi için arada bir dans ve içki molası verir.

Lady GaGa korku resimleriyle şok etti!
Twitter’de yayınladığı resimde Lady GaGa ölüye benziyordu. Yanaklar içine çökmüş, zayıflamış ve güçsüz görünüyordu. Söylentilere göre, arkadaşları ünlü şarkıcı için endişelenmeye başlamış…

Lady GaGa'nın şok videosu
Yedi dakikalık “Born this way” klibinde popun kraliçesi kendi sınırlarını dahi aştı: kesik kafaların yanı sıra daracık deri bikiniler içinde danslar ve makinalı tüfek sahneleri yer alıyor..

Haber

İlginizi Çekebilir