Adele ve Bruno Mars

Uluslararası Echo Müzik Ödülleri her yıl olduğu gibi bu yıl da Almanya’da yapılan bir törenle sahiplerini buldu.  Ödül gecesinin uluslararası bölümüne ithafen sahneye çıkan Adele Rolling in the Deep’i, Bruno Mars ise Grenade’i seslendirdiler. Bu iki etkileyici performansı izlemek için tıklayın:

BRUNO MARS GRENADE LIVE

ADELE ROLLING IN THE DEEP LIVE

http://www.muzikle.net/wp-content/uploads/echo-bruno-mars-adele.jpg

Almanya’nın en önemli müzik ödüllerinden olan ECHO’lar Berlin’de yapılan törenle 20. kez sahiplerini buldu. Bir çok ünlü ismin geceyi renklendirdiği bu yılki ödüllere altı dalda aday olan ve favoriler arasında yer alan Unheilig, geceden aralarında “Große Freiheit“ ile yılın albümünün de bulunduğu üç ödülle ayrılarak beklentileri boşa çıkarmadı. Aachen çıkışlı grup ulusal alternatif rock ve yılın prodüksiyonu kategorilerinde de ödüle layık görüldü.

Lena’nın yılı

Mayıs ayında Almanya’nın Düsseldorf kentinde yapılacak olan Eurovision Şarkı Yarışması’nda Almanya’yı bir kez daha temsil etmeye hazırlanan geçen yılın birincisi Lena da iki ödülle gecenin öne çıkan isimleri arasındaydı. 19 yaşındaki şarkıcı “Yeni çıkış yapan şarkıcı“ ile “yılın ulusal kadın sanatçısı“ ödüllerini kazandı.

Take That

ECHO ödüllerinde yılın hit şarkısı ödülünü ise ne Unheilig ne de Lena kazandı. Bu kategoride ödül, 1997’de hayata veda eden Havaili şarkıcı Israel “Iz” Kamakawiwo’ole’nin geçen yıl Almanya single listesini fetheden  ‘Over the rainbow’ adlı şarkısına verildi.

Take That ve Phil Collins’e ECHO

Yeniden bir araya gelerek “Progress“ adlı bir albüm yayınlayan İngiliz grup Take That, Uluslararası pop rock grubu kategorisinde ödüle layık bulundu. Uluslararası erkek sanatçı ödülü bir başka İngiliz Phil Collins’e giderken, bu kategoride kadın sanatçı ödülünün sahibi Amy Macdonald oldu.

Haber

İlginizi Çekebilir