O bir stil ikonu

44 yaşındaki müzisyen durmadan kendini yeniliyor. Senelerdir Kravitz 1960’ların keş görünümünden jean yıldızına kadar herşey oldu. Bazı zamanlarda kıyafetleri rahat ve bol ama bazı zamanlarda o kadar kıyafet üstüne oturuyoeki göğüs piercinglerinden ışınlar çıkıyor. Kısacık saçtan tutun afroya kadar her tarzı deneyen Lenny, burun küpesini ve erkek çantalarını en maskülen taşıyan erkek.

Diğer ünlüler trendleri takip ederken yada kendi tarzlarını yaratmaya çalışırken en kötü giyinenler listesinde yer alırlar ama Lenny kendine has tarzını yarattı. Hatta kendi markasını çıkarması bile konuşuldu. 5 platinyum albüm çıkaran birinde yaratıcılık olduğu kimin aklına gelirdi ki? 2006’da iç dekorasyon için kendi markasını kurdu. Bu adamın riskleri almasını ve başarıyla altından kalkmasını kutlamalıyız. Özel dikilmiş takım elbisesiyle fötr şapkası, kesilmiş tişörtü ve yırtık kotu olsun – o ne giyerse giysin içinde inanılmaz rahat duruyor. İşte bu yüzden Lenny Kravitz stil ikonu olmayı hakediyor.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

 

Lenny gibi giyinmek

Aksesuarlar kullanın. Lenny’nin hangi stilini aldığınız önemli değil, o her zaman önemli bir parça takı kullanıyor. Bazıları sadece Lenny’nin taşıyabileceği aşırı bir şatafatlı olabilir ama özenle seçilmiş birkaç parçayla toparlanabilir. Lenny bile pahalı tasarımcı kıyafetlerini giydiği zaman – ki çoğunlukla yapıyor – tasarım olduklarını göstermiyor. Lenny’nin tarzını günlük kıyafetlerinize dahil etmenin en iyi yanı bu. Doğru kolye, yüzük veya bilezik pahalı olmak zorunda değil. Hatta olmamalı çünkü dolabınızdaki en özgün parçalar en uygun fiyatlılardır.

 

Haber

İlginizi Çekebilir