Şaşırtan benzerlik

22 yaşındaki genç kadın şarkıcı Dani Shay, şöhreti son dönemin pop ikonlarından 17 yaşındaki Justin Bieber’a benzerliğiyle yakaladı.

Amerikalı Dani Shay, önceki güne kadar YouTube’a gönderdiği videolarla dikkat çekmeye çalışan kendi halinde genç bir müzisyendi. Ancak Kanadalı Justin Bieber’a benzerliği fark edilince bir gecede şöhret oldu. 22 yaşındaki şarkıcı, 17’sindeki Bieber’a sadece fiziksel olarak benzemiyor, sesiyle de ünlü şarkıcıyı andırıyor. Zaten internette tıklanma rekorları kıran videolarında da onun şarkılarını söylüyor.

http://tinanet.com.ar/wp-content/uploads/2011/04/600x0_405913.jpg

“Çok uzun süredir şarkı yazıp söylüyorum. Ancak Bieber’ın ünlenmesinden sonra bu daha görünür oldu. Aniden kendim değil ama bir başkası olarak tanındım. Sokakta beni görenler boynuma sarılıp imza istiyor” diyen Shay, başlangıçta bu durumdan rahatsız oluyormuş ancak zamanla alışmış, hatta durumun tadını çıkarmaya başlamış.
Saçını yıllardır aynı şekilde kestirdiğini söyleyen Shay, ünlü şarkıcıya benzemek için özel bir şey yapmadığını söylüyor. İkili çok yakında Amerika’nın çok seyredilen programlarından Ellen DeGeneres Show’da düet yapacak.


Haber

İlginizi Çekebilir