50 Cent Kredi Kartı Sahtekarlığı Mağduru Oldu!

Bir hırsız, 50 Cent’e kredi kart bilgilerini alarak, kredi kartı sahtekarlığı yapabilecek kadar yaklaşabildi.


New York Daily
News’un haberine göre, 50 Cent’in Amrican Express kartının numarasını ele geçiren hırsız, 2007 yılından bu yana çeşitli şehirlerde alışverişler yapmış.
İlk şüpheli durum geçen sene, bir kişinin elektronik mağazasını arayıp, ünlü rapçinin kredi kartı numarasıyla iki tane Sony ince ekran televizyon siparişi vermesiyle oluştu. Mağazada çalışanlar bu işte bir tuhaflık olduğunu fark edince, televizyonları gönderemeyeceklerini ancak kendisinin gelip alabileceğini söylediler.

American Express tarafından çalıntı bildirisi gelmediğinden, çalışanlar siparişin 50 Cent tarafından yapılmadığını bidirdi. Televizyonları almaya 50 Cent yerine kiralık bir arabayla iki genç gelince, mağaza çalışanları hemen polisi çağırıp, hırsızların suçüstü yakalanmasını sağladılar.

Tutuklananlardan birinin avukatı, soruşturma sürdüğünden konuyla ilgili yorum yapamayacağını ancak müvekkilinin en az üç kez hapis yatmış olduğunu söyledi.

Şimdi ünlü rapçi konuyla ilgili bir açıklama yapması gerekirken, Daily News kredi kartı bilgilerini ancak ona yakın birinin çalmış olabileceğini iddia etti.

Aralık ayında 50 Cent’in 52 odalık malikanesine iki adam girmiş ve tuvaletinde şarap içip evde dolaşırken yakalanmıştı.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

Haber

İlginizi Çekebilir