Hamile Olmak Berbat Bir Şey!

No Doubt yıldızı iki hamileliğinin de onu kötü hissettirdiğini söylüyor!  

Her iki hamileliği sırasında da kendini ‘berbat’ hisseden Gwen Stefani, hamile olduğunda canlı performans sergilemenin çok zor olduğunu açıkladı.

41 yaşındaki No Doubt şarkıcı’nın Bush yıldızı Gavin Rossdale ile beraberliğinden iki erkek çocuğu var. 4 yaşındaki Kingston ve 2 yaşındaki Zuma’nın annesi olmaktan gurur duyduğunu söyleyen Gwen, onlara hamileiği sırasında  sahnede hiç rahat olamadığını söyledi.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

Elle dergsinin son sayısındaki röportajında No Doubt solisti “Bu berbat bir şey, bazı şarkıları söylerken kusmak istiyordum. Hamile olduğunuz zaman kendinizi berbat hissediyorsunuz. Güzel bir his değil, iğrenç! Şişmanlıyorsunuz!” dedi.

Giysilerine büyük önem veren Stefani provokativ ve egzotik moda yaklaşımına sahip olan genç yıldızlar Rihanna ve Katy Perry ile fazla ortak noktalarının olmadığını söyledi. ‘’Evet, ben çok gösterişliyim, bu benim ikinci ismim olabilirdi. Görülebilir şeyler severim. Fakat o kızlara nazaran iç çamaşırlarımı giymeyi tercih ediyorum.’’

7 yıllık kocası 45 yaşındaki Gavin‘a karşı hissettiği güzel duygularından bahseden Gwen, bu ilişkisinin kendisi için çok büyük bir başarı olduğunu söyledi.

‘’İlk defa Sevgiller gününde öpüşmüştük. New Orleans’te konser turunda idik’’ diyen Gwen, ‘’Yani, evet, bunu her zaman hatırlıyorum çünkü birlikteliğimizin sürebilmesi gerçekten inanılmaz bir şey. İlişkimizle çok gurur duyuyorum, Bu ilişki benim en büyük başarılarımdan biri.’ dedi.

Haber

İlginizi Çekebilir