"Çocukluğumu Yaşayamadım!"

Muhafazakar Protestan bir ailenin çocuğu olarak sıkı kuralar içinde büyüyen Katy Perry çocukluğunda kitap olarak sadece İncil okuduğunu ve dinsel CD’ler dinlediğini itiraf etti.

Vanity Fair dergisine verdiği röportajda ‘Çocukluğumu yaşayamadım. Tutucu bir ailenin çocuğuyum fakat ben tutucu değilim’ diyen 26 yaşındaki Perry ‘Annem bana pop müzik dinlemeyi yasaklamıştı’ itirafında bulundu.

’Bazen düşünüyorum da, çocuklar büyüdükçe onların anne ve babaları onlarla beraber büyüyor… Benimkiler de benimle büyüdüler. Onlar beni, ben de onları değiştirmeye çalışmıyoruz. Farklı fikirlere sahip olduğumuzu kabul ettik. Çocuklarının işlerinin yolunda olması ve uyuşturucu kullanmamaları onlara yetiyor’ diyen Katy, kendi evlilik hayatında da herşeyin yolunda olduğunu söyledi.

‘Eşim Russell sabah akşam meditasyon yapıyor. Hindu felsefesine fazla inanmamama rağmen ben de ona ayak uydurmaya çalışıyorum çünkü meditasyon benim daha çok hedef odaklı yaşamamı sağlıyor’ diyen ünlü  yıldız, eşini çok sevdiğini ve eşi ile aralarında yüksek derecede saygı ve güven olduğunu o nedenle birbirilerinin yaşam felsefelerine karışmadıklarını belirtti.

KATY PERRY ft. KANYE WEST-E.T.

KATY PERRY FOTO GALERİ

Haber

İlginizi Çekebilir